E-commerce marketing

Branding bij E-commerce marketing

Nederland telt meer dan 60.000 webshops. Hoe zorg je nu dat jouw webshop eruit springt? Wind Mee denkt met je mee en maakt brand value van jouw merk zichtbaar. Want branding is onmisbaar in e-commerce marketing. Laat bezoekers zien wat jouw merk uniek maakt. Vertel over je drijfveren, waarden en persoonlijke eigenschappen. Een goede branding versterkt jouw e-commerce strategie. En andersom. Samen stralen ze jouw merk uit. Wij zorgen ervoor dat deze uitstraling naadloos aansluit bij je strategie.

Wij ademen business

Voor ondernemers, door ondernemers. Wij zijn helemaal thuis in business en weten dus precies wat je prioriteiten zijn als ondernemer. Doordat wij ons bij Wind Mee al jaren verdiepen in e-commerce kunnen we ons makkelijk inleven in jouw merk.

Plan op maat

Elk merk is weer anders. Daar hoort dan ook een ander plan bij. Geen standaard deksels voor standaard potjes, wij ontwikkelen een plan op maat voor je merk. Geheel toegespitst op wat jij als bedrijf nodig hebt om te groeien met e-commerce marketing.

ONLINE MARKETING VOOR WEBSHOPS

Een webshop heeft een heel andere insteek dan een website, logisch. Voor een webshop bereik je het liefst zoveel mogelijk kopende bezoekers: het draait om de conversie. Om dat te bereiken heb je een duidelijk strijdplan nodig. Wij zorgen ervoor dat je met een e-commerce strategie de juist weg inslaat. Onze expertise in e-commerce bezorgt jouw webshop zo een flinke voorsprong.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

POSITIONEREN IN DE HUIDIGE
E-COMMERCE MARKT

Als webshop dien je je goed te positioneren in de e-commerce markt. Zit je eigenlijk wel op de goede plek? Wij bepalen de huidige positionering van je merk. Dat doen we aan de hand van een doelgroepsanalyse en concurrentieanalyse. We letten niet alleen op de huidige positionering, we kijken ook naar de kansen voor je. Die willen we natuurlijk benutten. Vervolgens schaven we de e-commerce strategie en marketing waar nodig bij om de wind stevig in de rug te krijgen.

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!