Marketplaces

Jouw producten verkopen op marketplaces

Met het plaatsen van producten op marketplaces verhoog je jouw verkopen tegen een vastgestelde commissie. Steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij marketplaces. Jij ook? Neem dan contact op met onze experts.

Wat is een marketplace?

Marketplaces zijn B2C of B2B e-commerceplatforms waar externe verkopers hun producten kunnen verkopen. De eigenaar van een Marketplace is een soort tussenpersoon voor de aanbieder en klant. Ook zorgt hij voor de transacties en alles wat daarbij komt kijken.  De meest bekende marketplaces zijn bol. en Amazon.

De mogelijkheden van marketplaces

Onze experts kunnen ervoor zorgen dat jouw producten worden getoond op marketplaces. We maken onderscheid in het tonen van de producten en adverteren. Voor het tonen van de producten optimaliseren wij met als doel om de buy box te winnen. De winnaar van de buy box wordt als verkoper geplaatst op de productpagina binnen de Marketplace. In het geval van adverteren worden jouw producten uitgelicht als gesponsord en kom je hoger in de resultaten op de betreffende Marketplace.  

De voordelen van marketplaces

Channable

Onze specialisten maken de verkoop op marketplaces mogelijk door het gebruik van Channable. Hiermee leggen we een koppeling tussen jouw webshop en een marketplace. Wanneer gewenst, kan hier ook een orderterugkoppeling aan worden toegevoegd. Zo worden bestellingen net als online bestellingen in de webshop ingeschoten en heb je beter zicht op je verkopen. 

Adverteren op marketplaces uitbesteden?

Bij Wind Mee beschikken we over alle kennis van marketplaces. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Onze experts helpen je graag verder! 

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op