Web analytics

DATA MAAKT JOUW MERK SUCCESVOL

Een succesvolle online marketing strategie begint bij het verkrijgen van de juiste data. Data geeft inzicht in wat er speelt op jouw website, waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is en welke pagina’s er nu hoog of laag scoren. Deze web analytics zijn belangrijk om een website te optimaliseren. Bijvoorbeeld door interessante content op de exact juiste plaats te tonen. Zo maak je jouw site pas echt gebruiksvriendelijk voor je doelgroep.

Zo gaan wij te werk

1

We kunnen natuurlijk niet beginnen met het analyseren van je data voordat we deze goed voor je hebben ingericht. Aan de hand van jouw wensen zorgen we voor een goede set-up van je web analytics. Kunnen we daarna in kaart brengen hoe je ervoor staat.

2

Met de juiste instellingen kunnen we de data van je website analyseren. Dat is handig, want dan kunnen onze online marketeers voor je aan de slag. Wij trekken conclusies uit je data en brengen advies uit om verbeteringen toe te passen. Alles om die stijgende lijn te zien.

3

Jij wilt inzichtelijk hebben wat die data van je website betekent. Daar zorgen wij weer voor met duidelijke rapportages. Wij vinden die speld in jouw data hooiberg en rapporteren alleen het nodige voor jou als klant. Dan zie je tenminste wél nog het bos.

WEB ANALYTICS
OP BASIS VAN
JOUW WEBSITE

Web analytics brengen duidelijk in beeld wat er allemaal gebeurt op jouw website. Welke pagina’s lopen storm? Waar kabbelt het maar een beetje? En op welke pagina’s blijft het windstil? Wij gebruiken handige tools, zoals Google Analytics, Google Search Console en SEMrush, om inzicht te krijgen in deze data. Met die kennis op zak weten onze online marketeers precies hoe zij de prestatie van elke pagina kunnen optimaliseren. En data liegt niet, tenminste zolang je weet hoe je datastromen moet analyseren. Wij doen niet geheimzinnig over onze aanpak, dus die inzichten delen we graag. Ben jij ook op de hoogte van het reilen en zeilen op jouw steeds succesvollere website.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

VAN WEB ANALYTICS NAAR RAPPORTAGE

In elk bedrijf is data beschikbaar. Geen zorgen, Wind Mee zadelt je niet op met een onoverzichtelijke databerg. We filteren altijd alles voor je. Ons online team trekt belangrijke conclusies en zorgt voor nieuwe inzichten en kansen. Je krijgt van ons altijd een handzame rapportage. Bijvoorbeeld in de vorm van een presentatie of we maken je wegwijs in een dynamisch dashboard. Zonder nodeloos ingewikkeld vakjargon. Op die manier krijg je toch inzicht in de web analytics én je begrijpt op hoofdlijnen wat er achter de schermen allemaal gebeurt.

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!