Tag management

SNEL INSPELEN OP TRENDS MET TAG MANAGEMENT

Online marketing staat nooit stil. Nieuwe trends en ontwikkelingen volgen elkaar soms in een razendsnel tempo op. Snel schakelen is van essentieel belang. Met Google Tag Manager (GTM) ben je niet meer afhankelijk van webdevelopers voor het plaatsen van procodes, maar heb je het beheer over de marketing zelf in de hand. Wind Mee staat je bij met tag management. Voor snel een eenvoudig beheer van de online marketing.

Implementatie

Onze specialisten zorgen voor de correcte implementatie van je tag management. Daarmee zorgen we ervoor dat jij van de juiste informatie wordt voorzien.

Beheer

Je houdt dankzij tags gemakkelijk de controle over je data. Jij geeft aan wat je precies wilt weten, wij stellen de juiste tags voor je in.

Complete data

Door het instellen van tags krijg je complete campagnedata. Zo kan je je campagne aan de hand van deze data bijschaven en aanpassen waar nodig.

Security

Veiligheid is onmisbaar bij het goed opslaan van je data. Je bepaalt zelf welke data je doorstuurt naar welke partijen, zodat je niet onnodig veel informatie deelt.

ZELF BEHEREN VAN MARKETINGTAGS

Deze tool van Google helpt je om marketingtags te beheren en implementeren zonder de programmeercode te wijzigen. Superhandig, want als online marketeer of ondernemer – zonder specialistische kennis van de techniek achter een website – ben je anders afhankelijk van de webdeveloper. Dat maakt het vaak een stuk lastiger om veranderingen onder de motorkap van je site snel door te voeren. Dankzij Google Tag Manager is dat voortaan verleden tijd.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

ONAFHANKELIJK VAN DEVELOPERS

Oké, met Google Tag Manager kun je zonder de hulp van een webdeveloper verschillende codes en tags beheren. In plaats van tags rechtstreeks in de broncode van de website te coderen, installeer je nu eenmalig de GTM-code. Vervolgens zet je met GTM codes en tracking pixels in de website.

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!