ZICHTBAAR OP SOCIAL MEDIA

Social media, kun jij je de tijd zonder nog voorstellen? Op dit moment vallen socials niet meer weg te denken uit de online marketingwereld. Het is dé manier om zichtbaar te blijven bij jouw doelgroep. Wind Mee zorgt met social media marketing dat jouw doelgroep de juiste boodschap krijgt. Hoe beter je target, hoe meer mensen liken, actief reageren of jouw bericht weer delen. Wij gaan voor een groot bereik voor jouw merk. Dat doen we door strakke social mediakanalen voor je te maken, helpen je de juiste doelgroep te bereiken en bouwen funnels die converteren naar betalende klanten.

Zo veel belangrijke kanalen

Instagram

Als je geen Instagram inzet voor je bedrijf, wat ben je dan aan het doen? Voor veel bedrijven is een goede Instagram strategie echt onmisbaar. Bij Wind Mee werken onze social specialisten aan leuke, aansprekende posts voor je merk. Zowel visueel als tekstueel nemen wij je account uit handen.

Facebook

Met meer dan twee miljard gebruikers per dag is Facebook echt nog een interessant kanaal om te gebruiken voor je social media marketing. Wij helpen je om de beste vorm van content in te zetten op de juiste tijd, voor de juiste doelgroep.

LinkedIn

LinkedIn is het perfecte social media kanaal voor merken die zich B2B inzetten. Door gebruik te maken van dit platform voor professionals behaal je kwalitatieve leads. Onze social specialisten weten gebruikers op verschillende niveaus te targeten voor jouw merk.

STRATEGISCHE SOCIAL MEDIA MARKETING

Je wilt zichtbaar zijn met jouw merk en een connectie maken met je klanten. Om die doelen te bereiken met social content heb je een duidelijke social media strategie nodig. Wind Mee gaat daarom eerst na wat precies het doel is van deze content en vervolgens bepalen we pas de inhoud van de posts. Want het liefst plaats je berichten die interactie uitlokken. Wij doen dat door thema’s te bedenken gericht op jouw doelen en daar posts op aan te laten sluiten. Dit alles doen we gevat, pakkend, accuraat. Net wat er nodig is. Hoe dan ook: het is altijd content die zorgt voor meer zichtbaarheid van jouw merk.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

MET DE WIND MEE DANKZIJ SOCIAL MEDIA

Wist je trouwens dat 96% van de Nederlanders actief is op social media? En niet in de sluimerstand of zo. Nee, gemiddeld meer dan anderhalf uur per dag! Wat een potentie. Met de juiste strategie, creatieve mindset en kennis van social media heb jij binnen no-time aantrekkelijke social media kanalen en campagnes. Boordevol met posts die jouw doelgroep aanspreken en zorgen voor blijvende fans.

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!