Social media marketing

Zichtbaar zijn op social media

Er was ooit een tijd zonder social media. Nog maar lastig voor te stellen hè? Socials zijn niet meer weg te denken in online marketing. Of beter gezegd: in ons leven. Want we spenderen veel van onze tijd online op social media. Gemiddeld meer dan anderhalf uur per dag. Daar wil jij als merk te zien zijn. We begrijpen dat je jouw doelgroep wilt bereiken op elk platform en dat de keuze voor het juiste social media kanaal cruciaal is. Met social media marketing zorgen wij ervoor dat je op de juiste plek en het moment relevante content aanbiedt aan jouw volgers. 

Strategische social media marketing

Social media is meer dan alleen leuke afbeeldingen en video’s plaatsen. Het is een krachtig medium om betrokkenheid te creëren en je doelgroep te leiden naar jouw product of dienst. Wil je meer uit je social media kanalen halen dan alleen aanwezig zijn? Dan wordt het eens tijd om af te stappen van lukraak content te plaatsen en een doordachte social media strategie in te zetten. Dit gaat ervoor zorgen dat de content aansluit bij de interesses van jouw (potentiële) volgers. Hierdoor zal het balletje gaan rollen. Het bereik wordt vergroot, de interactie met je doelgroep wordt gestimuleerd én met een groot bereik kun je je volgers uiteindelijk leiden naar je website. Aan de hand van doelstellingen wordt er een passend social media strategie opgezet met bijbehorende KPI’s.  

Maar social media kost toch niet zo veel tijd? Als je echt het verschil wil maken en consistent wil groeien is het essentieel om hier tijd aan te besteden. Naast een afgestemde strategie spelen frequentie, tijden en type social media content ook een belangrijke rol in de resultaten. 

Social media kanalen met groot bereik

Social media prijspakketten

Wij begrijpen hoe tijdrovend het beheren van sociale media kan zijn. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Wij bieden verschillende social media pakketten aan, die je kunt personaliseren op jouw behoeften en doelstellingen. Of je nu alleen je online zichtbaarheid wilt vergroten of een hechte community wilt opbouwen, wij hebben het juiste pakket voor jou. 

Wil je simpelweg jouw online zichtbaarheid vergroten? Dan is onze ‘beste starter pakket’ precies wat je nodig hebt. Als je de ambitie hebt om te groeien op social media, dan is ons ‘meest gekozen pakket’ de juiste keuze. En voor iedereen die een hechte community wil opbouwen, bevelen we ons ‘meest effectief pakket’ aan. Zo creëer je online impact én versterken we het engagement met jouw volgers. 

Jij kiest het pakket dat het beste bij jouw merk past. En wij doen de rest. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of simpelweg meer weten? Neem gerust contact met ons op, onze social media marketeers helpen je graag verder!

Aantal posts

Aantal kanalen

Social mediastrategie*

Doelstelling

Statisch beeld inplannen (eigen beeldmateriaal**)

Maandelijkse kalender

Content creatie en plaatsing/inplannen

Social media rapportage

Social listening update

Beste starter

Vanaf

€500

per maand

4 posts p.m.

1 social media kanaal

Online zichtbaarheid

*Eenmalige kosten: €1.000

**Of vraag een offerte aan voor een contentshoot

Meest gekozen

Vanaf

€980

per maand

8 posts p.m.

1 social media kanaal

Online zichtbaarheid en bereik vergroten

*Eenmalige kosten: €1.000

**Of vraag een offerte aan voor een contentshoot

Meest effectief

Vanaf

€1.300

per maand

12 posts p.m.

1 social media kanaal

Online zichtbaarheid, bereik vergroten en engagement verhogen

*Eenmalige kosten: €1.000

**Of vraag een offerte aan voor een contentshoot

Een online impact maken

Je merk, product of dienst extra onder de aandacht brengen en online een impact maken? Dat doen we met social media advertising en influencer marketing. Ook voor een juiste aanpak of ondersteuning bij je community management staan we voor je klaar. De juiste interactie met je doelgroep is goud waard.

Sta je liever zelf aan het roer, maar wil je wel gebruik maken van onze kennis? Dan bieden we een Social media marketing cursus aan! Hierin geven wij je genoeg handvaten om zelf aan de slag te kunnen gaan met sociale media.

Slim werken met Coosto

Voor maximaal resultaat uit social media marketing en content marketing, gebruiken we Coosto. Deze tool helpt ons bij het creëren van relevante content en het verspreiden ervan op social media. Maar ook om de resultaten te monitoren en rapporteren. En bij te sturen waar het nodig of mogelijk is. Anders gezegd: het helpt ons efficiënter en effectiever te werken. Erg waardevol dus, om voor jou de beste resultaten te halen.

Je social media marketing uitbesteden?

Slim! Door onze kennis en dagelijkse werkzaamheden in social media marketing weten we precies hoe we jouw doelgroep moeten aanspreken. Jou kost dit zo geen extra tijd, terwijl het je wel veel nieuw bereik oplevert. Maak een vrijblijvende afspraak.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op