Social media marketing

Zichtbaar zijn op social media

Er was ooit een tijd zonder social media. Nog maar lastig voor te stellen hè? Socials zijn niet meer weg te denken in online marketing. Of beter gezegd: in ons leven. Want we spenderen veel van onze tijd online op social media. Gemiddeld meer dan anderhalf uur per dag. Precies daar wil jij als merk dus ook zijn. Met social media marketing bieden we jouw doelgroep op het juiste moment jouw content.

Bereik je ideale doelgroep

Jouw ideale doelgroep is goed te identificeren op social media, door uitgebreide mogelijkheden voor targeting. We filteren, uit al die mensen op social media, wie het beste bij jouw merk en boodschap past. Alleen aan die mensen tonen we jouw content. Daardoor is het effect extra groot. Meer likes, reacties, interactie en shares. En dat vergroot dan weer je bereik. Hartstikke interessant dus. We gaan bij social media marketing voor groot bereik. Door de beste social media kanalen te kiezen, de juiste doelgroep aan te spreken en ze met slimme vervolg-content daadwerkelijk als klant aan je merk te binden.

Social media kanalen met groot bereik

Strategische social media marketing

Zichtbaar zijn en interactie hebben met je doelgroep gebeurt niet zomaar. Daar stellen we een heldere strategie voor op. Waarbij we de juiste beslissingen nemen over je doelgroep, doelstellingen en relevante content die jouw doelgroep aanspreekt. Met een creatieve mindset en kennis van social media, zorgen we voor aantrekkelijke social media kanalen en campagnes. Allemaal voor maximaal effect: blijvende fans en nieuwe klanten.

Je merk, product of dienst extra onder de aandacht brengen? Dat doen we met social media advertising en influencer marketing. Ook voor een juiste aanpak of ondersteuning bij je community management staan we voor je klaar. De juiste interactie met je doelgroep is goud waard.

Slim werken met Coosto

Voor maximaal resultaat uit social media marketing en content marketing, gebruiken we Coosto. Deze tool helpt ons bij het creëren van relevante content en het verspreiden ervan op social media. Maar ook om de resultaten te monitoren en rapporteren. En bij te sturen waar het nodig of mogelijk is. Anders gezegd: het helpt ons efficiënter en effectiever te werken. Erg waardevol dus, om voor jou de beste resultaten te halen.

Succesvolle samenwerkingen

Vorige
Volgende

Je social media marketing uitbesteden?

Slim! Door onze kennis en dagelijkse werkzaamheden in social media marketing weten we precies hoe we jouw ideale doelgroep bereiken. Jou kost dit zo geen extra tijd, terwijl het je wel veel nieuw bereik oplevert. Maak een vrijblijvende afspraak.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op