Conversie optimalisatie

CONVERSIE VERHOGEN MET CONVERSIE OPTIMALISATIE

Hordes bezoekers, maar toch weinig bestellingen? Met de support van Wind Mee krijgt jouw conversie de wind weer in de zeilen. Samen met onze in-house developers kijken we wat jouw webshop nodig heeft om te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. Zo haal je met conversie optimalisatie meer uit je bestaande bezoekers.

Waarom conversie optimalisatie jou kan helpen

01

Bezoekers worden klanten

Je kan dan wel veel bezoekers hebben, maar het liefst wil je natuurlijk dat ze ook klant van je worden. Door conversie optimalisatie slim in te zetten zorgen we daar samen voor.

02

Inzicht in je bezoekers

Met conversie optimalisatie duiken we in de data van je website. Wij krijgen daardoor een veel beter idee wie je bezoekers eigenlijk zijn en hoe ze zich online gedragen. Jij dus ook.

03

Lagere conversiedrempel

Het doel van conversie optimalisatie is om die mentale drempel om tot conversie over te gaan te verlagen. Dat doen we door handige optimalisaties uit te voeren op je site.

04

Betere vindbaarheid

Conversie optimalisatie en zoekmachine optimalisatie gaan hand in hand. Blijven je bezoekers langer op je website, dan gaat je vindbaarheid ook omhoog.

A/B TESTEN VOOR BETERE PRESTATIES

Om de website beter te laten presteren gebruiken we A/B testen. Onze CRO-specialisten vormen hypotheses en testen welke variant er meer bestellingen oplevert. We gaan heel bewust datagedreven te werk, want zo kunnen we met kleine stapjes doelgericht en aantoonbaar meer uit je webshop te halen.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

INZICHT IN SURFGEDRAG VAN BEZOEKERS

Hoe gedraagt een bezoeker zich op jouw website? Om dat in beeld te brengen, leggen we een virtuele laag over je website heen. Zo zien we tot in detail hoe bezoekers navigeren, klikken, scrollen en bewegen. Dat levert waardevolle data op om de conversie mee te optimaliseren. Ideaal, want zo leer jij jouw bezoekers beter begrijpen en wij spelen daar weer op in met verbeterde content, funnels en sitestructuur.

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!