Search engine advertising (SEA)

Adverteren in zoekmachines

Op korte termijn meer klanten aantrekken? Dat is mogelijk met Search Engine Advertising (SEA). Ook goed bekend als zoekmachine adverteren. Met de juiste strategie zorgen we dat jouw advertenties zichtbaar zijn bovenaan in de zoekmachineresultaten, wanneer mensen zoeken op relevante zoektermen. Natuurlijk met advertenties die opvallen en aanspreken. Zodat erop geklikt wordt en je daadwerkelijk meer verkeer naar je website trekt.

Waarom SEA inzetten?

Door SEA ben goed zichtbaar en snel vindbaar voor potentiële klanten. Natuurlijk is dat interessant. Afhankelijk van je marketingdoelstellingen uiteraard, is nagaan hoe zoekmachine advertenties je merk kunnen versterken vaak de moeite waard. Zeker wanneer je snel effect wil bereiken.

Voordelen SEA inzetten?

Verschillende mogelijkheden SEA

Je hebt bij SEA verschillende mogelijkheden, in het soort advertentie bijvoorbeeld. Niet alleen tekst- en beeldadvertenties, ook video-, shopping- en display-advertenties zijn opties. Maar er zijn ook verschillende SEA platformen op de markt. Naast het bekende Google, zijn andere zoekmachines mogelijk ook interessant voor je. Zoals Microsoft Bing en Yahoo.

Onze SEA specialisten hebben veel expertise in Google Ads, maar ook kennis van de advertentieplatformen van andere zoekmachines. Ze weten daardoor precies hoe ze het beste de aandacht van jouw doelgroep trekken. Maar ook hoe ze verschillende campagnestructuren opzetten en advertenties optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat jouw advertenties goed presteren. Altijd, onafhankelijk welk campagnedoel er nagestreefd wordt.

Starten met SEA?

Starten met SEA, om snel nieuw bereik en webverkeer te genereren? Dat snappen wij wel. Laten we samen je doelstellingen voor Search Engine Advertising bespreken. Dan kunnen wij snel voor je aan de slag! Maak een vrijblijvende afspraak.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op