Gratis sea scan

Wil je kosten besparen, het rendement van jouw SEA campagnes verbeteren of meer volume tegen het reeds behaalde rendement realiseren? Dan ben je bij Wind Mee aan het juiste adres. Wij bieden een gratis en vrijblijvende SEA scan t.w.v. €250,- aan, om te ontdekken welke verbeteringen mogelijk zijn. Zo bouw je aan een ijzersterke SEA-strategie en weten wij waar onze toegevoegde waarde kan liggen.

Inhoud SEA scan

 • Resultaten
  Hoe verhouden de huidige resultaten zich tot de gewenste KPI’s? Hoe ziet die verhouding eruit over een langere periode en hoe verloopt de trend?
 • Instellingen
  Denk aan zaken als campagnevormen, locatietargeting, taalinstellingen, conversieacties en account Quality Score.
 • Campagnestructuur
  Draagt de campagnestructuur bij aan een optimale relevantie? Zo niet, hoe kan dit wel bereikt worden?
 • Zoekwoorden en negatieve zoekwoorden
  Welke zoekwoorden converteren en welke niet? Is er prioriteit gegeven aan zoekwoorden die converteren en zorgen negatieve zoekwoorden op je juiste niveaus voor verbetering in de relevantie?
 • Advertenties
  Dragen de advertenties bij aan een goede Quality Score en wordt de doelgroep overtuigd om te klikken? Hoe wordt dit getest en geoptimaliseerd?
 • Google Shopping (voor e-commerce)
  Hoe is Google Shopping ingericht en hoe wordt dit geoptimaliseerd? Wordt er getest met de optimalisatie van producttitels, omschrijvingen en Google Product Categories?

Vraag een gratis SEA scan aan

"*" geeft vereiste velden aan

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan