Dashboarding

DATA IN KAART MET DASHBOARDING

Een campagne draaien, levert veel verschillende data op. Om het overzicht te behouden, gebruiken we overzichtelijke dashboards. In één oogopslag zie in zo’n dashboard de samenhang van alle verzamelde data. Achter de schermen gebruiken we al die data weer om jouw campagne nog scherper te maken. Dat(a) vinden we leuk!

Dashboarding Wind Mee

HANDIGE
IN-HOUSE TOOLS

Wind Mee ontwikkelde in-house een aantal handige tools. Deze dashboards laten je zien wat er speelt op je website en in de campagnes. Neem IDEM, dit dashboard komt met aanbevelingen op basis van real-time bevindingen in jouw data. Zo kan elke tool wat anders. Ideaal, zo staat de wind altijd goed. 

GOOGLE DATASTUDIO

Naast onze eigen tools gebruiken we natuurlijk ook bekende dashboards om aan de benodigde data te komen. Google Datastudio bijvoorbeeld, een overzichtelijk dashboard dat meteen de juiste KPI’s toont. Wij kunnen je bijstaan om dit goed in te richten en de juiste koppelingen te verzorgen naar je site.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

DASHBOARDING MAAKT JE campagne INZICHTELIJK

Bij voorkeur kiest Wind Mee voor dashboards op maat. We combineren dan alle relevante datastromen onder in één overzicht. Zo heb je de ontwikkeling van alle KPI’s onder de knop. Onze experts kijken onder én boven de motorkap. Gaat het goed met de input? Welk conclusies kunnen we trekken? Welke actie is nodig om optimale resultaten te boeken in de campagne. Dat noemen wij dus een dikke business booster. Alleen het beste voor jouw website of campagne.

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!