Dashboarding

Jouw data inzichtelijk met dashboarding

Een campagne draaien, levert veel verschillende data op. Die data houden we graag overzichtelijk. Om jou erin mee te kunnen nemen. Maar natuurlijk ook om eenvoudiger nuttige inzichten te verkrijgen. Daarom gebruiken we dashboards. Op zo’n dashboard laten we in één oogopslag zien hoe alle gegevens die we verzameld hebben samenhangen. Zo ontstaat er zicht op verbeterpunten en kansen.

Dashboards speciaal voor jou

Bij Wind Mee creëren we het liefst dashboards op maat. We tonen je dan alleen de relevante datastromen. Met bijvoorbeeld data uit je social media kanalen en je webstatistieken uit Google Analytics. Of uit een van de vele andere databronnen die er zijn. Het gaat er vooral om dat we de juiste data verzamelen, om prestaties te tonen die van belang zijn bij het behalen van je doelstellingen.

Onze experts analyseren nauwkeurig, voor ze conclusies trekken. En geven je toelichting op de dashboards. Cijfers alleen zeggen tenslotte niet altijd waarom iets daalt of stijgt. Ook onderzoeken ze welke acties er nodig zijn voor optimaal resultaat. Ze zijn goed in staat om problemen te herkennen en snel in te grijpen als kanalen niet goed presteren. Maar ook het signaleren van quick wins, nieuwe kansen en verbeterpunten kun je aan ze overlaten.

Handige in eigen huis ontwikkelde tools

We gebruiken voor het verzamelen en analyseren van data verschillende tools. Maar we hebben bij Wind Mee zelf ook een aantal handige tools ontwikkeld. Zoals IDEM, dit dashboard toont aanbevelingen op basis van real-time bevindingen in jouw data. Elke tool biedt weer wat anders. Wij zorgen voor een verzameling van de juiste tools om alle inzichten ten opzichte van jouw doelstellingen helder te krijgen.

Al je nuttige data in één overzicht?

Wil je in één oogopslag je prestaties online in de gaten houden? Neem contact met ons op voor dashboarding op maat.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op