Dashboarding

Jouw data inzichtelijk met dashboarding

Een campagne levert veel verschillende data op. Die data houden we graag overzichtelijk. Om jou in de resultanten mee te kunnen nemen, maar ook om eenvoudiger nuttige inzichten te verkrijgen en de campagne te optimaliseren. Daarom gebruiken we dashboards. Hierop zien we in één oogopslag hoe alle verzamelde gegevens samenhangen. Op die manier ontstaat er zicht op waar verbeterpunten liggen en kansen mogelijk zijn.

Dashboards speciaal voor jou

Bij Wind Mee tonen we je enkel de meest relevante datastromen. Dit doen we door middel van dashboards op maat. Bijvoorbeeld met data uit je social media kanalen, de webstatistieken uit Google Analytics of een van de vele andere databronnen die er zijn. Het gaat erom dat we de juiste data verzamelen om prestaties te tonen die van belang zijn bij het behalen van jouw doelstellingen.

Onze experts analyseren de dashboards nauwkeurig. Ze geven je toelichting op de dashboards, zodat het ook voor jou duidelijk is wat er staat en wat dat betekent. Na de analyse maken onze experts inzichtelijk welke acties er nodig zijn voor optimaal resultaat van jouw campagne. Bijvoorbeeld het signaleren van issues die opgelost moeten worden of juist nieuwe kansen om jouw campagne te optimaliseren.

Tools voor dashboarding

We gebruiken voor het verzamelen en analyseren van data verschillende tools. Maar we hebben bij Wind Mee zelf ook een aantal handige tools ontwikkeld. Elke tool biedt weer wat anders. Dit stelt ons in staat om alle relevante inzichten rondom jouw doelstellingen helder te krijgen.

IDEM
Dit dashboard toont aanbevelingen op basis van real-time bevindingen in jouw data. Zo kun je je campagneresultaten terugzien en monitoren, terwijl wij voor je blijven optimaliseren.

SPOT
Een uniek portaal waarin álle strategieën en mediavoorstellen op campagneniveau gepresenteerd en onderbouwd worden: makkelijk te sorteren, exporteren en rapporteren. 

HIER
HIER biedt (franchise) organisaties met meerdere vestigingen binnen een paar klikken een overzicht van lokale media-mogelijkheden in het verzorgingsgebied van een vestiging op basis van relevante CBS-data met demografische kenmerken.  

INZICHT
Snel inzicht in vragen die spelen rondom jouw mediacampagne? Ons panelonderzoek INZICHT geeft relevante inzichten in merkbeleving en associaties over producten en diensten.

Al je nuttige data in één overzicht?

Wil je in één oogopslag je prestaties online in de gaten houden? En wil je duidelijk inzicht in kansen om jouw campagne te optimaliseren? Neem contact met ons op voor dashboarding op maat.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op