Online marketing training

TraininG voor jouw interne online marketing team

Steeds meer bedrijven zien het belang in van marketing en zetten een eigen marketingafdeling op. Wind Mee geeft trainingen in online marketing om de kennis van jouw werknemers bij te spijkeren. Energieke sessies met razend enthousiaste en gedreven marketeers. Krijgen we energie van!

GESPECIALISEERDE TRAININGEN

Wind Mee heeft alle online marketing specialismen in huis. Dat zorgt ervoor dat we in trainingen steevast dieper ingaan op de verschillende windrichtingen van online marketing. We maken een mix van verschillende onderdelen. Of we geven juist een uitgebreide training gefocust op één expertise. Het is maar net wat je nodig hebt. Hoe dan ook: met onze trainingen heb je binnen no-time een team vol online marketing specialisten.

Online marketing training door specialisten

Onze experts in online marketing verzorgen de trainingen. Zij maken merken sterker. En ze leren jou en je team graag de kneepjes van het vak. Zodat jullie straks hetzelfde kunnen doen voor jouw merk. Voorafgaand aan de training kijken onze experts naar het kennisniveau van de trainees en daar passen we de training op aan. Dat maakt de online marketing training van Wind Mee relevant en leuk om te volgen.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

JOUW MERK ALS CASUS

Om trainees houvast te bieden tijdens de online marketing trainingen gebruiken we jouw merk als casus. Dat voelt vertrouwd en zorgt voor herkenning en begrip. Zo is het een stuk makkelijker om de informatie tot je te nemen. Bovendien heb je meteen aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan. We wakkeren maar al te graag de online marketing ambities van jouw werknemers aan.

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!