Online marketing training

Training voor jouw online marketing team

In een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is, valt er continu iets te leren. Nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden volgen elkaar in rap tempo op. Je profiteert ervan als je deze eigen maakt. Wind Mee helpt je hier graag bij.

Onze specialisten zitten bovenop online marketing ontwikkelingen en onderzoeken continu de nieuwste mogelijkheden. We bieden trainingen aan om online marketing kennis binnen organisaties te vergroten. Misschien staan we binnenkort voor jouw marketing team!

Boost je marketing-power

Heb je een online marketing afdeling, maar mist er nog wat power om op elk vlak van marketing te knallen? Of heb je inmiddels doorgewinterde marketeers zitten, maar is het interessant om ze te inspireren met extra kennis en de nieuwste mogelijkheden? Misschien op een specifiek vlak van online marketing of juist om analyses en inzichten slim te combineren? Een goed idee, want dit verbetert je online marketing resultaten flink. Want dat is ons uitgangspunt bij elke marketing training: je inspireren om zoveel mogelijk uit je online marketing activiteiten te halen.

Online marketing training voor jouw specifieke situatie

Onze specialisten zijn razend enthousiast, volledig thuis in online marketing en werkzaam voor verschillende soorten organisaties. Gedreven vertellen zij over alle ins en outs van het vak en delen ze succesverhalen. Daarnaast gebruiken ze jouw organisatie in de online marketing training als voorbeeld. Zodat alles wat geleerd wordt, goed door te vertalen is naar jouw organisatie.

Met heel gerichte aandachtspunten keren je medewerkers met enthousiasme terug naar hun werkplek. Omdat ze geïnspireerd zijn over nieuwe mogelijkheden. En daar krijgen wij dan weer veel energie van: anderen inspireren. We wakkeren graag de online marketing ambities van jouw werknemers aan.

Online marketing training: hoe komt jouw organisatie verder?

Bij Wind Mee hebben we alle online marketing specialismen in huis. We mixen verschillende onderdelen of focussen juist op één expertise. Dat is aan jou. We kijken waar behoefte aan is binnen jouw organisatie en waar veel vooruitgang mee te realiseren is. Ook beoordelen we voorafgaand aan de marketing training het kennisniveau van de deelnemers. Zo passen we de training volledig op jouw organisatie(behoefte) aan. Dat maakt een online marketing training van Wind Mee relevant en leuk om te volgen. De expertise van je online marketing team groeit en let maar op, al snel ook je resultaat.

Meer halen uit je online marketing inspanningen?

Online marketing is constant in ontwikkeling. Het is lastig om op alle vlakken bij te blijven. Wind Mee helpt je profiteren van de nieuwste mogelijkheden. Wil jij jouw collega’s inspireren in online marketing? Neem dan contact met ons op.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op