Online marketing training

Training voor jouw online marketing team

Bij een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is, valt er continu iets bij te leren. Nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden volgen elkaar in rap tempo op. Je profiteert ervan, als je deze eigen maakt. Wind Mee helpt je graag hierbij.

Onze specialisten zitten bovenop online marketing ontwikkelingen en onderzoeken continu de nieuwste mogelijkheden. We bieden trainingen aan om online marketing kennis binnen organisaties te vergroten. Misschien staan we binnenkort voor jouw marketing team?

Boost je marketing-power

Heb je een online marketing afdeling, maar mist er nog wat power om op elk vlak van marketing te knallen? Of heb je inmiddels doorgewinterde marketeers zitten, maar is het interessant om ze te inspireren met extra kennis en de nieuwste mogelijkheden? Misschien op een specifiek vlak van online marketing, of juist om analyses en inzichten slim te combineren? Een goed idee, wanneer je bedenkt dat dit je online marketing resultaten flink verbetert. Want dat is ons uitgangspunt bij elke marketing training: zoveel mogelijk halen uit je online marketing activiteiten.

Online marketing training voor jouw specifieke situatie

Onze trainers zijn razend enthousiast. En zelf ook specialist in online marketing en werkzaam voor verschillende soorten organisaties. Gedreven vertellen ze over alle ins en outs van het vak en delen ze succesverhalen. Daarnaast gebruiken ze jouw organisatie in de online marketing training als voorbeeld. Zodat alles wat geleerd wordt, goed door te vertalen is naar jouw organisatie en daarmee de beste aanpak.

Met heel gerichte aandachtspunten, keren je medewerkers met enthousiasme terug naar hun werkplek. Omdat ze geïnspireerd zijn over nieuwe mogelijkheden. En daar krijgen wij dan weer veel energie van: anderen inspireren. We wakkeren graag de online marketing ambities van jouw werknemers aan.

Online marketing training: hoe komt jouw organisatie verder?

Bij Wind Mee hebben we alle online marketing specialismen in huis. We mixen verschillende onderdelen, of focussen juist op één expertise. Dat is aan jou. We kijken waar precies behoefte aan is binnen jouw organisatie. En waar veel vooruitgang mee te realiseren is. Ook beoordelen we voorafgaand aan de marketing training het kennisniveau van de deelnemers. Zo passen we de training volledig op jouw organisatie(behoefte) aan. Dat maakt een online marketing training van Wind Mee relevant en leuk om te volgen. De expertise van je online marketing team groeit. En let maar op: al snel ook je resultaat.

Meer halen uit je online marketing inspanningen?

Online marketing is constant in ontwikkeling. Het is lastig om op alle vlakken bij te blijven. Wind Mee helpt je profiteren van de nieuwste mogelijkheden. Interesse in een maatwerk online marketing training? Neem contact met ons op.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op