Content marketing

MEER VINDBAARHEID, MEER VERKEER, MEER KLANTEN

Niet elke doelgroep houdt van dezelfde content. De een houdt van vluchtige, flitsende communicatie en de ander juist van verdieping. Zie hier de kracht van content marketing. Vaak genoeg kan het nuttig zijn om heel gericht verdiepende informatie aan te bieden. Bijvoorbeeld als het gaat over de doelstellingen of het imago van je bedrijf. Zo’n essentiële bijdrage maak je speciaal voor de prospect die zich eerst grondig wil inlezen. Waardevolle content overtuigt iemand om tot een aankoop over te gaan. Om content marketing succesvol in te zetten heb je natuurlijk wel een doordachte strategie nodig.

Pakkende content met wind mee

STRATEGISCH

Ieder merk is uniek en dat vraagt steeds om een eigen aanpak. Vast onderdeel is een zoekwoordenonderzoek om relevante zoekwoorden te bepalen. Vervolgens analyseren wij je content en stellen eens strategie op met aansluitende actiepunten.

VINDBAAR

Bij het schrijven van online content houden we nadrukkelijk rekening met zoekmachine optimalisatie (SEO). Dat doen we zodat je website hoge posities haalt in Google. Zo verbeteren we de vindbaarheid van je site en verhogen we de kans op bezoekers.

AANSPREKEND

Misschien nog wel het belangrijkste van allemaal: content moet je bezoeker aanspreken. In plaats van dat wij content volledig voor de zoekmachine schrijven, blijft de bezoeker bij ons op nummer één. Content die écht aanspreekt, daar gaan wij voor.

ACTIEGERICHT

Content marketing met een doel. Uiteindelijk wil je dat je bezoeker ook een actie onderneemt en niet weg gaat na het consumeren van je content. Onze content specialisten verwerken de juiste call to actions in de juiste fase van de customer journey.

KLANTEN BINDEN MET CONTENT MARKETING

Het doel van content marketing is om mensen organisch aan te trekken, te informeren en aan je te binden met relevante informatie. Wind Mee ontzorgt je met de juiste content en de juiste middelen. Van het schrijven van zorgvuldig opgebouwde webteksten en aantrekkelijke landingspagina’s tot aan het ontwikkelen van e-books en infographics. Relevante en goed geschreven content zorgt ervoor dat bezoekers jouw merk als een autoriteit zien en ook blijven terugkeren.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

Organische data met een content audit

Heb je eigenlijk geen idee hoe je content ervoor staat? Bij Wind Mee voeren we een data-driven content audit uit waarbij we jouw online content analyseren. Dat doen we aan de hand van gerichte analyses, relevante zoektermen en de concurrerende content. Zo brengen we makkelijk verbeterpunten in kaart. Vervolgens optimaliseren wij je content door te letten op de tone-of-voice, vindbaarheid en conversieratio. Allemaal om content marketing strategisch voor jouw merk in te zetten.

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!