Wind-Mee-Online-Strategie-Planning

Op strategische wijze werken aan een succesvol merk

Het eerste gesprek met onze klant is bepalend. Daarom nemen wij hier graag de tijd voor, vaak onder het genot van een kopje koffie. Wij kijken naar de doelen van onze klanten en gaan na op welke manier we deze doelen willen behalen en realiseren. We maken kennis met de doelgroep en duiken nog eens in de (organisatie)doelen. Zo leren we alle ins-en-outs van je merk kennen. Hebben we alles op een rijtje? Dan maken we een planning waarin de online strategie wordt meegenomen. Zodra we alles helder hebben gaat ons online team aan de slag!

De eerste fase van een strategie

We nemen je graag mee in het proces van de planning. In de eerste fase bepalen we KPI’s (kritieke prestatie indicator). Deze KPI’s zijn nodig om de doelen meetbaar te maken. Hartstikke belangrijk dus! Onze online marketeers adviseren vervolgens welke mediamix van owned, earned en paid media we gebruiken voor de klant. Ook bepalen we in de strategie hoe we deze mix inzetten om het gewenste resultaat te behalen. Zodra alle zeilen dezelfde kant opstaan gaan we verder met de uitvoering.


Wind Mee Strategie en Planning

De strategie uitvoeren en de campagne starten

Voor ons team echt aan de slag kan met een online campagne, hebben we nog het een en ander nodig. Je kunt zelf de teksten en beelden opleveren of onze content marketeers bepalen deze voor de meest opvallende advertenties. Met al deze materialen zetten onze campagnemanagers een succesvolle campagne op. Het verloop van een campagne is erg dynamisch. Op deze manier kunnen we de wind nog een beetje aansturen en de campagne tussentijds bijschaven. Met behulp van IDEM rapporteren we op afgesproken momenten onze bevindingen en optimalisaties. Zo ben ook jij up-to-date!

Wind Mee als strategisch partner

Ga jij met de Wind Mee? Wij staan je graag bij als strategisch partner. Wij bedenken niet alleen hoe we jouw doelen kunnen realiseren, ook zoeken we proactief naar oplossingen om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Wij kijken naar de huidige marketingtrends en passen deze toe op onze strategie. Natuurlijk brengen we je op de hoogte zodat ook jij weet wat er speelt in de marketingwereld en we samen met de wind mee varen.

PART OF

ZUIVER