This content has been archived. It may no longer be relevant

OP STRATEGISCHE WIJZE WERKEN AAN EEN SUCCESVOL MERK

Het eerste gesprek dat we met elkaar voeren is cruciaal. Dus daar nemen wij graag de tijd voor. Wat zijn jouw online marketingdoelen? Hoe willen we deze doelen behalen? Dit gesprek is voor ons ook het moment om kennis te maken met jouw doelgroep. En liefst staan we stil bij de organisatiedoelen. Kijk, zo leren we alle ins& outs van jouw merk kennen. Zodra we dit alles op een rijtje hebben, dan stellen we bij Wind Mee een online mediastrategie en een planning voor je op. Globaal is dit ons stappenplan.

DE EERSTE FASE: DE ONLINE STRATEGIE BEPALEN

Hoe ziet de planning er ongeveer uit? Om te beginnen bepalen we de KPI’s. Je weet wel: de kritieke prestatie indicatoren. Zo maken we jouw doelen meetbaar. Een onmisbare stap dus. Zodra we de dit scherp hebben, brengen onze online marketeers advies uit: welke mediamix van owned, earned en paid media zetten we in? Vervolgens leggen we in de online strategie vast hoe we deze mix inzetten. Dit zijn de voorbereidingen om straks ook echt het gewenste resultaat te behalen. Nu breekt het moment aan voor de uitvoering.

DE STRATEGIE UITVOEREN EN DE CAMPAGNE STARTEN

Voordat ons team echt aan de slag kan met een online campagne, hebben we nog geschikte content nodig. Lever je zelf de teksten en beelden aan? Of laat je onze content marketeers bepalen wat de meest opvallende advertenties oplevert? Zodra de content klaar is, lanceren onze managers volgens de planning een succesvolle campagne. Zo’n online campagne verloopt dynamisch. Daar kiezen we heel bewust voor, want wij verzamelen real-time alle campagnedata. Die input gebruiken we om de campagne bij te schaven. Natuurlijk houden we je up-to-date over onze bevindingen en optimalisaties. In ons marketingdashboard IDEM zie je de resultaten in één oogopslag!

WIND MEE ALS STRATEGISCH PARTNER

Kabbelt jouw online bereik maar een beetje voort? Wind Mee staat je bij als strategisch partner. Wij bedenken hoe we jouw doelen kunnen realiseren, zoeken proactief naar manieren om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Wij volgen de huidige marketingtrends op de voet en nemen die mee in jouw online media strategie. Natuurlijk brengen we je als strategisch partner ook steeds op de hoogte, zo weet jij voortaan precies wat er nu speelt in de marketingwereld. Stap aan boord en ga volle kracht vooruit met Wind Mee.

Cases

Vorige
Volgende

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op