IDEM

Met IDEM geven we je real-time inzicht in jouw lopende campagnes. Dat doen we met een overzichtelijk dashboard waar je duidelijk je data in terugvindt. Zo kan je je campagneresultaten terugzien en monitoren, terwijl wij voor je blijven optimaliseren.

Inzicht, Data En Meer

Wil je resultaten live kunnen inzien en direct antwoord krijgen op je belangrijkste vragen? Met IDEM kun je razendsnel bepalen of je KPI’s op koers liggen en kies je eenvoudig zelf hoe gedetailleerd je de gegevens op het dashboard wilt tonen. IDEM is daarmee een onmisbaar instrument voor iedereen die snel zijn campagneresultaten wil kunnen inzien en monitoren. Wij vertalen de data voor jou naar actiegerichte aanbevelingen.

Highlights IDEM

Data verzamelen

Met IDEM verzamelen we data van meer dan honderd verschillende platformen. Denk aan Google Adwords, Analytics, Mailchimp en Facebook. Bij aanvang van je campagne richten wij jouw dashboard in met relevante media. Ook koppelen we het dashboard aan eventuele andere databronnen, zoals de data uit jouw Analytics. Op die manier vind je in een ogenblik alle relevante resultaten van jouw marketing en media. De KPI’ s worden duidelijk weergegeven door een strak design en andere metrics maken details inzichtelijk.

Met een op maat ingericht dashboard kunnen we naast online marketing- en mediadata ook andere invloeden of databronnen weergeven. IDEM vergroot de impact van je campagnes.

Interesse in IDEM? Vraag nu een demo aan!

Wil je jouw online zichtbaarheid een boost geven en (sneller) meetbare resultaten behalen? Schakel Wind Mee in als je strategische online marketingpartner. Wij werken doelgericht en proactief aan jouw online succes en grijpen alle kansen aan om het optimale resultaat te bereiken.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op