Online adverteren

Jouw merk een boost geven

Online adverteren is een effectieve, flexibele en betaalbare aanpak voor meer websiteverkeer en meer conversie. Met aansprekende advertenties op het internet realiseer je meer bekendheid. Voor jouw merk, of voor specifieke producten of diensten. Het kan een enorme boost geven.

Maar daar gaat natuurlijk wel wat aan vooraf. We starten met een online strategie, op basis van jouw doelstellingen, boodschap en doelgroep. Een belangrijke stap, om de juiste keuzes te maken. Geen uitgaven aan zaken die weinig opleveren, maar een selectie aan kanalen die jouw merk de meeste kansen opleveren. Samen zorgen we voor advertenties die perfect bij jouw merk en doelgroep passen.

Veel mogelijkheden in online adverteren

Gericht communiceren met de doelgroep

Bij online adverteren is je ideale doelgroep goed te bereiken, doordat je erg specifiek je publiek selecteert (targeten). Een advertentiecampagne levert bovendien veel inzichten op, bijvoorbeeld over de bezochte pagina’s en dus de interesses van je doelgroep. Je hebt veel mogelijkheden om goed aan te sluiten op de behoeften van je doelgroep, en zo de conversies en betrokkenheid te vergroten. Maar ook om verbeteringen door te voeren. Dat betekent: meer rendement en lagere kosten.

Wat klanten over ons zeggen

Sanne Smulders
Sanne SmuldersOnline & E-commerce Manager Medipoint
Lees verder
"Wind Mee is al jaren onze vertrouwde partner voor SEO, SEA en social media. Dankzij de korte lijnen, heldere communicatie en transparante werkwijze is ons altijd duidelijk hoe we ervoor staan en waar mogelijkheden voor winstgevende groei liggen. Het conversiepercentage van onze Google Ads is de afgelopen jaren bijvoorbeeld flink gestegen met Wind Mee aan de knoppen. De deskundigheid en prettige samenwerking maken dat Wind Mee voor ons de ideale online marketing partner is!"
Bart Poierrié
Bart PoierriéEigenaar Kerstpakketten.nl
Lees verder
"Dit jaar hebben wij voor het eerst een Google Ads campagne opgestart met Wind Mee. Door de proactieve opstelling, accurate opvolging en expertise hebben wij een optimale campagne gevoerd waarmee wij veel nieuwe klanten hebben en gegroeid zijn in omzet. De afgelopen jaren heb ik altijd zelf de kar moeten trekken wat betreft SEA, dit jaar was een verademing met Wind Mee die ons zelfs buiten kantooruren op de hoogte hield van de gang van zaken. Chapeau!"

Online adverteren met Wind Mee

Jij kent je doelgroep het beste. En bij Wind Mee kennen we alle online mogelijkheden voor online adverteren. Zo kiezen we altijd de beste opties voor jouw doelstellingen. Samen bereiken we ze, snel en effectief. Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op