Social media advertising

Haal het meeste uit je budget met social media advertising

Niet voor niks zetten enorm veel merken grote budgetten in om te adverteren op social media. Het is één van de effectiefste manieren om je doelgroep te bereiken en interactie te genereren. Het resultaat van je advertentie hangt sterk af van je social media advertising strategie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij zijn jouw social media advertising bureau. Met een plan op maat van ons zit je altijd goed.

Advertising met oog op jouw merk

Belangrijk blijft dat je strategie echt is toegespitst op jouw merk. Geen one size fits all, maar een uniek plan dat aansluit bij de doelstellingen van jouw campagne. Wij ontzorgen je tijdens de hele social media campagne. Van advies over de content, het opzetten van je campagne, het uitvoeren van optimalisaties tot het behalen van je gewenste resultaat. Bekijk de vele social campagnes die we met succes hebben afrond:

Wat is social media advertising?

De naam zegt het eigenlijk al: social media advertising is het adverteren op verschillende social mediakanalen. Deze verschillende kanalen zijn bijvoorbeeld:
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • TikTok
  • Snapchat
  • Twitter
  • Pinterest
  • WhatsApp
Je kan dit inzetten vanwege verschillende redenen. Eén van die redenen is branding: mensen kennis laten maken met jouw merk. Daarnaast zetten we social media ook vaak in voor salesdoeleinden. Vaak begint een campagne ook met het doel branding waarna we overgaan op sales. Deze strategie zetten op aan de hand van het see – think – do model. Dit houdt in het bekend maken van jouw merk onder de beoogde doelgroep. Daarna willen we natuurlijk dat deze doelgroep op jouw website terecht komt. Is sales jouw uiteindelijke doel? Dan zorgen we door middel van de juiste retargeting dat de websitebezoeken worden omgezet in conversies. Door middel van foto’s en video’s brengen we jouw product of dienst onder de aandacht van jouw doelgroep. Deze doelgroep bereiken we door middel van targeting. Hieronder lees je meer over targeting.

advertising via social media op het juiste platform

Voor we écht van start gaan met je campagne moeten we eerst het juiste platform kiezen. Dat bepalen we niet zomaar. De social media specialisten van Wind Mee onderzoeken op welk platform we jouw campagnedoelstellingen het snelste en het beste behalen. En of dat nou Instagram, Facebook of LinkedIn is, we zorgen er altijd voor dat social media advertising voor jouw bedrijf een succes is. Je ontvangt van ons altijd een gericht en transparant voorstel met betrekking tot social media advertising.

wat doet een social media advertising bureau?

Op social media kan je ontzettend gericht je doelgroep targeten. De mogelijkheden zijn eindeloos, je kan namelijk targeten op interesses, geslacht, leeftijd en woongebied. Zo weet je zeker dat je budget voor social advertising de potentiële doelgroep echt bereikt. Dit is precies wat een social media advertising bureau doet. We creëren de juiste trechter en zetten alleen in op de doelgroep waarmee we verwachten een goed resultaat te behalen. Je geniet van onze jarenlange expertise met social media advertising en targeting.

Advertising is een betaalde vorm van media, daarnaast is er ook organische media. Je leest hier meer over het verschil tussen organische en betaalde media.

inzetten op social media advertising?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bestaat jouw online strategie uit meer dan alleen social advertising? Laten we eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

onze partners

Wij willen onze klanten laten groeien. Om dat zo goed mogelijk te doen werken we met verschillende partners, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Handig toch?

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op