OVER ONS

Wind-Mee-Online-Team

Jouw online marketing bureau

Hét online marketing bureau dat jouw digitale business met de wind mee voert. Wij zetten ons dagelijks in om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Dat doen we door ons proactief in te zetten voor onze klanten en met onze jarenlange expertise als online marketing specialisten. Wind Mee ontzorgt de gehele online marketing van jouw website of staat jouw interne marketing team bij.

Vaak Wind Mee, soms tegen de wind in

Onze experts zijn ervaren op het gebied van online marketing. We gaan vaak met de Wind Mee, volgen de online marketing trends en passen deze toe in de strategie van je merk. Zien we dat dit niet werkt voor jouw merk, dan gaan we tegen de wind in. We zorgen voor een passende online strategie die zo is ingericht dat deze écht uniek is. Op deze manier spelen we relevant in op de behoefte van jouw merk en doelgroep. Om dezelfde groep effectief te blijven bereiken is een goede marketingstrategie cruciaal. Wil je jouw toegevoegde waarde en relevantie leveren bij de juiste doelgroep met blijvend resultaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 


Wind-Mee-Online-Bureau-Over-Ons
Wind-Mee-Online-Over-Ons

Een marketingafdeling met expertise

Van display advertising, Google Ads en sponsored content tot sociale media en influencer marketing. We doen het eigenlijk allemaal! Wind Mee werkt als jouw externe marketingafdeling. We zijn onderdeel van de organisatie en doen er dan ook alles aan om jouw merk naar een hoger level te tillen. We doen het immers samen. Flexibel zijn is niet meewaaien. We proberen dus echt het onderste uit de kan te halen en doen het soms een tikkeltje eigenwijs. Samen streven we naar relevantie: de juiste boodschap via het juiste medium voor de juiste doelgroep, gegoten in een crossmediale strategie.

Wind Mee werkt samen en geeft advies

Heb je behoefte aan een specialist die breder meedenkt? Dan kunnen onze experts je helpen. Wind Mee maakt het niet alleen de adverteerders zelf makkelijk, maar ook communicatie- en reclamebureaus. Op deze manier kan ook jouw bureau alles full service aanbieden. Ons uitgangspunt is elkaar te versterken. Want onze dienstverlening start waar die van jou ophoudt. Zo gaan we met elkaar voor het maximale resultaat!

PART OF

ZUIVER