over ons

JOUW ONLINE MARKETING BUREAU

Hét online marketingbureau dat jouw digitale business op een beslissende voorsprong zet. Heerlijk de wind in de rug. Want dagelijks zetten wij alles op alles voor de beste online resultaten voor onze klanten. Gewoon mouwen oprollen en gaan. Want zo zijn we: lekker proactief. Met jarenlange expertise als online marketing specialisten. Dus achter elke actie zit een stevige strategie. Zo ontzorgt Wind Mee de complete online marketing van jouw website of webshop. Goed om te weten: als het nodig is staan we jouw interne marketing team bij in de uitvoering.

BIJ VOORKEUR WIND MEE EN SOMS JUIST NIET

Onze experts zijn doorgewinterde online marketeers. Zij weten uit welke hoek de wind komt. Dat krijg je als je jarenlang de online marketingtrends op de voet volgt en ze elke dag toepast in de praktijk. Werkt een techniek voor jouw merk niet? Kan gebeuren. Dan zorgen voor een passende online strategie die 100% uniek is. Desnoods tegen de wind in. Kijk, daar heb je onze werkwijze: altijd inspelen op de behoefte van jouw merk en doelgroep. Wil je ook blijvend resultaat bij de juiste doelgroep? Kies dan voor Wind Mee!

EEN MARKETING-AFDELING MET EXPERTISE

Van display advertising, Google Ads en sponsored content tot social media en influencer marketing. De specialisten van Wind Mee hebben het allemaal onder de knie! Zie ons als jouw externe marketingafdeling. Als een onderdeel van jouw organisatie. Wind Mee zet alles op alles om jouw merk naar een hoger level te tillen. Dat krijg je als het echt samen doet. We stellen ons graag flexibel op. Dat is overigens heel wat anders dan meewaaien. Maar dat terzijde. We checken ook altijd wat er onderin de kan zit. Sommigen vinden dat dan weer eigenwijs. Prima, maakt niet uit. Want in ons werk draait het allemaal om relevantie: de juiste boodschap op het juiste kanaal voor de juiste doelgroep. En dat in een crossmediale strategie gegoten.

WIND MEE WERKT SAMEN EN GEEFT ADVIES

Behoefte aan een specialist die met je meedenkt om jouw perspectief te verbreden? Laat onze experts je helpen. Of je nu een adverteerder bent of juist een communicatie- of reclamebureau runt. Want met onze expertise erbij biedt jouw bureau opeens alles full-service aan. Daar heb je ons uitgangspunt in volle glorie: elkaar versterken. Want onze dienstverlening begint waar die van jou ophoudt. Kijk, op die manier gaan we met elkaar voor maximaal resultaat!

ONZE KNAPPE KOPPEN

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!