Marketing automation

Meer conversie en leads door gepersonaliseerde e-mailings

E-mail omtoveren tot belangrijk omzetkanaal? Dat doen we met marketing automation. Een effectieve geautomatiseerde e-mailmarketing aanpak, waarmee je lezers activeert. Het resultaat? Meer webbezoekers, naamsbekendheid, aankopen en klantloyaliteit.

E-mailmarketing vs marketing automation

Is e-mailmarketing hetzelfde als marketing automation? Het antwoord is nee. Bij e-mailmarketing verstuur je nieuwsbrieven naar jouw gehele e-mailbestand. Marketing automation gaat verder dan dat. Hierbij volgt een reeks geautomatiseerde e-mails naar een specifieke groep ontvangers. Door deze segmentatie maak je je e-mails persoonlijker én daarmee dus ook waardevoller voor de ontvangers. 

Marketing automation strategie

Marketing automation eenvoudig? Niet echt. Persoonlijke e-mails met de juiste inhoud op het juiste moment versturen, is een kunst. Maar wij weten precies hoe we de mooiste resultaten creëren. We helpen je graag, bij het stellen van heldere e-mailmarketingdoelstellingen en het analyseren van je customer journey. Dit zijn belangrijke startpunten voor een effectieve marketing automation strategie. Of misschien wil je jouw bestaande strategie uitbreiden met automatisering? Ook dan denken we graag met je mee. We weten precies hoe we verschil maken, met écht persoonlijke contactmomenten en de beste interactieve ervaringen.

Unieke partnerships

Spotler

Spotler is een e-mail marketing automation tool waarmee je professioneel je e-mail campagne uitvoert. Met deze tool voldoe je volledig aan de AVG-regels. Bovendien is Spotler makkelijk te koppelen met je site en profiteer je van krachtige features voor persoonlijke en relevante communicatie.

Copernica

Door via Copernica je e-mail campagnes in te zetten, worden er unieke campagnes gecreëerd op basis van data en gedrag van gebruikers. De tool is makkelijk te integreren in je website en helpt je gerichter te communiceren naar je klanten.

Gepersonaliseerde e-mailings

Timing is alles bij e-mailmarketing. Hoe bereiken we jouw doelgroep het beste? En wanneer? Dit onderzoeken we. Om je te helpen bij het personaliseren van je e-mail flow. Die stemmen we namelijk perfect af op vooraf afgekaderde klantprofielen. Zo zorgen we dat je content persoonlijker en relevanter wordt. En communiceren we steeds efficiënter, gerichter en slimmer met jouw doelgroep.

Marketing automation bureau inschakelen?

Door op het juiste moment gericht en persoonlijk te communiceren, haal je meer uit je e-mail marketing. Kies voor Wind Mee en ga aan de slag met een slimme geautomatiseerde aanpak.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op