Marketing automation

MEER CONVERSIE EN KWALITATIEVE LEADS

Het is de kunst om persoonlijke e-mails op het juiste moment te versturen én met de juiste content natuurlijk. Wind Mee helpt je met een effectieve e-mail marketingstrategie en met de volgende stap: de automatisering ervan. Marketing automation draait puur om conversie en daarmee tover je e-mail om tot een belangrijk omzetkanaal. En dat met klinkende resultaten, zoals stijging in het aantal websitebezoekers, toenemende klantloyaliteit, naamsbekendheid en productoverweging om er maar een paar te noemen.

Unieke partnerships

SPOTLER

Spotler is een e-mail marketing automation tool waarmee je professioneel je e-mail campagne kunt uitvoeren. De tool is volledig AVG compliant, makkelijk te koppelen met je site en heeft krachtige features voor persoonlijke en relevante communicatie.

Copernica

Door via Copernica je e-mail campagnes in te zetten, worden er unieke campagnes gecreëerd op basis van de data en gedrag van je gebruiker. De tool is makkelijk te integreren in je website en helpt je gerichter te communiceren naar je klanten.

EFFECTIEVE E-MAIL MARKETING STRATEGIE

Onze ervaren specialisten stippelen een e-mail marketingstrategie voor je uit. Of ze breiden de bestaande strategie uit, bijvoorbeeld met automatisering. We kijken naar jouw doelgroep en hoe we die het best kunnen bereiken. Bij e-mail marketing draait het allemaal om timing. Hoe zorg je dat de juiste boodschap op het juiste moment in de customer journey aankomt? Eenmaal op dat punt aangekomen kun je niet meer om marketing automation heen.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

GEPERSONALISEERDE MAILINGS

Direct mail vraagt om een gepersonaliseerde flow. Met steeds persoonlijker content – afgestemd op het profiel van de klant – communiceren we steeds efficiënter, gerichter en slimmer met de doelgroep. Dan heeft marketing automation maximaal resultaat voor jouw merk.

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!