Data & inzichten

Groei in online succes

Data is onmisbaar. Voor het maken van strategische keuzes. Voor het bijsturen op resultaat. En voor groei in je online succes. Onmisbaar in het hele traject van online marketing dus. Maar je hebt alleen wat aan data, als je het op de juiste manier benut. Bij Wind Mee weten we precies wat nodig is voor nuttige data inzichten. We harken geen eindeloze databerg bij elkaar, maar brengen precies in kaart wat belangrijk is bij het behalen van jouw doelstellingen. Zodat we ons kunnen focussen op het optimaliseren en jouw groei.

Waarom data analyseren?

Data inzichten versterken je strategie

Vanuit gerichte data-analyses, maken we realistische strategische keuzes en een effectief actieplan. Met verschillende tools en dashboards maken we zichtbaar waar jouw online kansen liggen.

Data inzichten helpen je de beste resultaten te behalen

We sturen bij op basis van data. We verzamelen namelijk alle campagnedata real-time. Je mediabudget wordt op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Data inzichten helpen je succesvol te blijven

Vooruitgang is nooit klaar. En de omstandigheden blijven veranderen. Door je data steeds weer te analyseren, zijn we in staat steeds weer te optimaliseren en nieuwe kansen te ontdekken.

Data succesvol inzetten

We kunnen ongelooflijk veel te weten komen uit data. Maar lang niet alles is relevant. Om de juiste gegevens te verzamelen en daaruit de juiste inzichten te halen is kennis én technologie nodig. Zodat data ons het juiste vertelt. Bijvoorbeeld over koopintenties, de meest geschikte kanalen en het beste aanbod. Maar ook over wie jouw belangrijkste klanten zijn bijvoorbeeld. Of welke mogelijkheden je hebt om te personaliseren.

Wij hebben die kennis. En beschikken over uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en informatiebronnen. Ook benutten we de laatste technologie, om nog meer relevante data te verzamelen. Uiteraard stellen we samen vooraf goed vast, wat we precies willen weten. En helpen we je bij het interpreteren van de verzamelde data.

Heldere rapportages

Hoe presteer je online? Dat is natuurlijk de belangrijkste vraag om te beantwoorden na livegang van een campagne. Daarom analyseren we continu de online prestaties ten opzichte van je doelstellingen en KPI’s. En maken we inzichtelijk waar we kunnen bijsturen om nog betere resultaten te behalen.

Ook voor jou wordt dit volledig zichtbaar. Via real-time dashboards zie jij dezelfde cijfers als wij. Je kunt de status van je campagne dus zelf onderzoeken. Maar uiteraard helpen we je hier ook graag bij. Door je toelichting te geven op de dashboards bijvoorbeeld. Zodat je precies begrijpt wat de cijfers betekenen. Met concrete actiepunten laten we je zien hoe we het maximale resultaat bereiken.

Bij Wind Mee maken we succesvol gebruik van data door dashboarding, web analytics, tag management en conversie optimalisatie.

Meer doen met data?

Natuurlijk! Want data benutten zorgt voor meer succes. Wil je jouw online marketing strategie of resultaten verbeteren, of nieuwe kansen ontdekken? Maak een vrijblijvende afspraak.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op