Spot

SPOT on jouw campagne. SPOT staat voor Strategie, Planning, Onderbouwing en Tijdspad en is een uniek portaal waarin alle strategieën en media-adviezen op campagneniveau gepresenteerd en onderbouwd worden: helder en overzichtelijk.

Statistieken

Met SPOT heb je van iedere campagne alle statistieken bij elkaar, zoals doelgroepen, media-inzet, prognoses, tijdsplanning, KPI’s en inzichten. De portal is webbased en toegankelijk op ieder device, waardoor je altijd en overal bij je campagnestatistieken kunt.

Highlights SPOT

Inzicht in jouw media

Vaak wil je ook als adverteerder weten hoe het staat met jouw media-inzet. Met behulp van SPOT geven we je in begrijpelijke taal een overzichtelijke weergave van je volledige campagne. Zo zie je precies hoe je campagnes zullen bijdragen aan het bereiken van jouw mediadoelstellingen. Jouw plan, maar dan op een overzichtelijke manier.

Interesse in SPOT? Vraag nu een demo aan!

Boost je online zichtbaarheid en behaal snel meetbare resultaten met Wind Mee als je strategische partner in online marketing. Met een doelgerichte en proactieve aanpak streven wij naar online succes voor jouw merk en benutten we alle kansen voor optimale resultaten.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan