Spot

SPOT on jouw campagne. SPOT staat voor ‘Strategie Planning Onderbouwing en Tijdspad’ en is een uniek portaal waarin alle strategieën en media-adviezen op campagneniveau gepresenteerd en onderbouwd worden: helder en overzichtelijk.

Statistieken

Met SPOT heb je van iedere campagne alle statistieken zoals doelgroepen, media-inzet, prognoses, tijdsplanning, KPI’s en inzichten bij elkaar. De portal is webbased en overal toegankelijk waardoor je altijd en overal bij je campagnestatistieken kunt.

Inzicht in jouw media

Vaak wil je ook als adverteerder weten hoe het staat met jouw media inzet. Met behulp van SPOT geven we je in begrijpelijke taal een overzichtelijke weergave van je volledige campagne. Zo zie je precies hoe je campagnes zullen bijdragen aan het bereiken van jouw mediadoelstellingen. Jouw plan, maar dan op een overzichtelijke manier.

Interesse in SPOT? Vraag nu een demo aan!

Wil je jouw online bereik een boost geven, of concrete resultaten (sneller) behalen? Schakel dan met Wind Mee als je strategische partner in online marketing. Doelgericht en proactief werken we aan resultaat en grijpen we steeds weer kansen om jouw online succes te vergroten.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op