HIER

Heb je specifieke behoeften die innovatie en nieuwe technieken vereisen? Wij zien geen beren op de weg en gaan direct aan de slag. En dus hebben wij wederom een tool in eigen huis ontwikkeld: HIER, een geavanceerde lokale marktbewerkingstool voor (franchise)organisaties.

In control met HIER

HIER biedt vestigingen de flexibiliteit om lokale media in te zetten en landelijke campagnes lokaal kracht bij te zetten. Als hoofdkantoor behoud je daarbij het overzicht en bepaal je zelf de mate van controle. Zo kunnen het budget, de campagneperiode en de media-uiting door het hoofdkantoor worden vastgesteld.

Highlights HIER

Handig Inzicht Elke Regio

Naast goede corporate communicatie is lokale marketing voor een (franchise)organisatie uiterst belangrijk om de herkenbaarheid in de regio te vergroten. Onze tool HIER biedt ondernemers ondersteuning bij het uitvoeren van deze lokale marketingactiviteiten. HIER staat voor Handig Inzicht Elke Regio en is speciaal ontwikkeld voor (franchise)organisaties met meerdere vestigingen.

HIER biedt een lokale ondernemer inzicht in de demografie en media-mogelijkheden binnen zijn specifieke verzorgingsgebied. Van online media tot bioscoop, print, out of home en RTV. Alle lokaal inzetbare mediakanalen zijn opgenomen in de database van HIER. Het verzorgingsgebied wordt per vestiging op postcodegebied gedefinieerd en vervolgens gekoppeld aan alle beschikbare lokale media. Per vestiging zijn die media te raadplegen, selecteren en bestellen.

Interesse in HIER? Vraag nu een demo aan!

Is jouw merk toe aan een boost van je online zichtbaarheid? Of wil je (sneller) concrete resultaten behalen? Wind Mee is jouw strategische partner in online marketing. Wij gaan doelgericht en proactief te werk om resultaten te behalen en jouw online succes te vergroten.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan