HIER

Iedereen zegt de behoeften van de klant bovenaan het prioriteitenlijstje te hebben staan. Wij handelen daar ook graag naar. Als de klant specifieke behoeften heeft die innovatie en nieuwe technieken vereisen, dan zien wij geen beren op de weg. Wij gaan direct aan de slag. En dus hebben wij wederom een tool in eigen huis ontwikkeld: HIER, een geavanceerde lokale marktbewerkingstool voor (franchise)organisaties.

In control

HIER biedt vestigingen de flexibiliteit om lokale media in te zetten en landelijke campagnes lokaal kracht bij te zetten. Als hoofdkantoor behoud je daarbij het overzicht en bepaal je zelf de mate van control. Zo kan het budget, de campagneperiode en de uiting door het hoofdkantoor worden vastgesteld.

Handig Inzicht Elke Regio

Naast een goede corporate communicatie is lokale marketing voor een (franchise)organisatie uiterst belangrijk om de herkenbaarheid in de regio te vergroten. Onze tool HIER biedt ondernemers ondersteuning bij het uitvoeren van deze lokale marketingactiviteiten. HIER staat voor Handig Inzicht Elke Regio en is speciaal ontwikkeld voor (franchise)organisaties met meerdere vestigingen.

HIER biedt een lokale ondernemer inzicht in de demografie en media-mogelijkheden binnen zijn specifieke verzorgingsgebied. Van online media tot bioscoop, print, out of home en RTV. Alle lokaal inzetbare mediakanalen zijn opgenomen in de database van HIER. Het verzorgingsgebied wordt per vestiging op postcodegebied gedefinieerd en vervolgens gekoppeld aan alle beschikbare lokale media. Per vestiging is die media te raadplegen, selecteren en bestellen.

Interesse in HIER? Vraag nu een demo aan!

Wil je jouw online bereik een boost geven, of concrete resultaten (sneller) behalen? Schakel dan met Wind Mee als je strategische partner in online marketing. Doelgericht en proactief werken we aan resultaat en grijpen we steeds weer kansen om jouw online succes te vergroten.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op