Display advertising

Gerichte zichtbaarheid met display advertising

Met display advertising, tonen we visueel aantrekkelijke advertenties (banners) in het Google Display Netwerk. Of we adverteren direct via programmatic inkoop, op miljoenen websites van de grootste uitgevers in Nederland (of daarbuiten). Display advertising biedt eindeloos veel mogelijkheden, zowel op desktop als op mobiel. Wist je bijvoorbeeld dat je via mobile campagnes op smartphones uitstekend hyperlokaal kunt targeten? Of dat we via een attributie technologie in staat zijn fysieke winkelbezoeken te herleiden vanuit een mobile campagne?

(Mobiele) display advertenties zijn vandaag de dag onmisbaar als het gaat om het vergroten van de naamsbekendheid of koopoverweging onder de doelgroep. Toch worden deze mogelijkheden door veel organisaties niet benut. Zonde! Vinden wij. Maar misschien denk je dat het niet meer effectief is nu mensen adblockers gebruiken? Begrijpelijk, we worden steeds meer advertentie-moe. Maar wij weten: er blijft genoeg over om mooie resultaten te behalen. Als je het op de juiste manier aanpakt. En daar helpen we je graag bij.

Waarom kiezen voor display advertising?

Je doelgroep is steeds beter te targeten bij display advertising, waardoor je strategisch te werk kunt gaan. Je toont de advertenties alleen aan mensen die waarschijnlijk in jouw diensten of producten geïnteresseerd zijn. En dan ook nog eens op de juiste plaats en op het juiste moment. Zeker wanneer we het geautomatiseerd aanpakken via programmatic advertising. Een ander voordeel: je bespaart kosten. Met zo’n specifieke targeting is de doelgroep die jouw uiting te zien krijgt relatief klein, daardoor geef je minder geld uit aan je campagne. Die toch effectief is. Of juist effectief, beter gezegd. Omdat je relevant bent.

Display advertising: meer bereik, naamsbekendheid en verkoop

Display advertising is een goede manier om naamsbekendheid op te bouwen voor je merk. Maar ook om een specifieke doelgroep te bereiken, die (soms onbewust) geïnteresseerd is in jouw product of dienst. Een heel gerichte benadering dus, met een hoge relevantie.

En door die gerichte vertoningen, bespaar je kosten. Display campagnes zijn sowieso goed te controleren qua kosten, want jij bepaalt precies waar en hoe je budget wordt uitgegeven. En ook met een klein budget kun je al starten. Daar komt nog bij dat campagnes ook goed zijn bij te sturen op resultaat. Bijvoorbeeld voor verkeer of conversie. We passen de content van je banner erop aan, dit werkt conversieverhogend. En zo haal jij dus het maximale uit je budget.

Effectieve digitale banners in allerlei soorten

Er is zó veel mogelijk met een digitale banner. Misschien denk je aan een tekstuele advertentie, of een afbeelding. Maar ook adverteren met video’s is mogelijk bij display advertising. De tijd van de statische banner is echt voorbij. Wanneer je wil gaan voor grote impact, bieden wij je talloze opties om extra aandacht te genereren. Zoals een homepage-take-over of een interactieve banner die direct oproept tot interactie met jouw merk.

 

Onze specialisten helpen je met het maken van de juiste keuzes voor je advertenties. Om jouw display advertising effectief in te zetten en alles te halen uit jouw banners. We weten namelijk precies aan welke technische en design-specificaties, een advertentie moet voldoen. Hoe je verleidt, activeert en de juiste doelgroep selecteert. En niet te vergeten, hoe je de effectiviteit meet. Kortom, een succesvolle display advertising campagne kun je aan ons wel overlaten.

Meer doen met display advertising?

Laten we samen concreet maken wat je wil bereiken. Bij Wind Mee helpen je met de beste aanpak om alles te halen uit je display advertenties. Maak een vrijblijvende afspraak.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op