Influencer marketing

Samenwerken met de juiste influencers

Je kunt er niet meer omheen. Influencer marketing vind je overal, ook in jouw tijdlijn op social media. Als adverteerder biedt dat kansen. Door samen te werken met de juiste influencers bereik je je doelgroep. Doordat deze influencers worden gezien als een autoriteit binnen hun community hebben ze vaak grote invloed op hun volgers. Wij gaan niet alleen voor samenwerkingen, maar zoeken echt een connectie tussen jouw merk en de influencer om mee samen te werken. Daar haal je namelijk het meeste uit.

Meerdere partners voor de meeste connecties

Bij Wind Mee hebben wij meerdere partnerships. Alleen maar goed voor jou als klant, want dat betekent meer keuze in influencers én dus een grotere kans dat we een succesvolle samenwerking aan gaan. Wij geven je advies, maar jij mag natuurlijk bepalen.

Influencer marketing campagne om je doelgroep te inspireren

Influencers hebben een groot bereik of hebben juist bereik in een specifieke niche. Zonde om daar als bedrijf niks mee te doen, terwijl ze gewoon open staan voor leuke samenwerkingen. Wij creëren een campagne, zetten deze op en zorgen ervoor dat afspraken worden nagekomen. Jij geniet van de resultaten. Met de influencer marketing campagne van Wind Mee bereik je niet alleen je doelgroep, maar inspireer je ze ook.

Influencer marketing agency

Wij doen influencer marketing er niet zomaar even bij. Onze specialisten werken regelmatig met influencers en zetten deze campagnes vaker in om merken te laten groeien. We zetten een strategie op, bepalen samen met jou doelstellingen en gaan voor de beste resultaten. Jij blijft natuurlijk op de hoogte, want hoe leuk is het om te zien dat influencers met jouw merk bezig zijn?

onze partners

Wij willen onze klanten laten groeien. Om dat zo goed mogelijk te doen werken we met verschillende partners, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Handig toch?

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op