Video
advertising

Aansprekende video advertenties voor betere resultaten

Video zegt toch veel meer? Dat vinden niet alleen wij, maar ook je klanten. Door video te gebruiken in je advertentie kan je je doelgroep snel en duidelijk aanspreken. De kans is ook groter dat je doelgroep aandacht geeft aan je advertentie. Hoe je dat het beste kunt aanpakken? Daar komen wij in beeld. Wij helpen je met het opzetten van je video advertising campagne en weten welke richting we op moeten vliegen om je doelstelling te bereiken.

Vele mogelijkheden bij video advertising

Zet je video advertising in, dan kan je dat op verschillende kanalen inzetten. Een grote bekende is YouTube, maar ook Facebook of Instagram kan een goede optie voor je merk zijn. Met video ads kan je je naamsbekendheid vergroten, maar kan je ook sturen op engagement of bereik. Wij zetten de campagne vervolgens zo in dat we de juiste doelgroep aanspreken en jij plukt daar de vruchten van.

Best practices in video ads

Wij draaien al jarenlang mee. Daardoor hebben we enorm veel best practices gerealiseerd en meegemaakt, waardoor we precies weten wat we met jouw advertentie moeten doen. Voor jou natuurlijk fijn, want je hebt echte experts die het werk voor je doen. Maken we van jouw video advertentie campagne ook een best practice.

Het uitbesteden van je video advertising

Video advertising kan je natuurlijk in huis houden, maar waarom zou je je advertenties niet bij een expert neerleggen? Wij staan je volledig bij en geven advies over de video’s, hebben goede contacten met video agencies en hebben ruime ervaring met het succesvol opzetten van video ads. Op de juiste platformen, voor de juiste doelgroep. Net die extra wind in de rug.

onze partners

Wij willen onze klanten laten groeien. Om dat zo goed mogelijk te doen werken we met verschillende partners, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Handig toch?

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op