Video advertising

De aandacht trekken met video advertising

Video valt op. En bewegend beeld blijft langer hangen in onze gedachten dan andere vormen van content. Ook is het met video makkelijker om naast informatie ook emotie over te brengen. Je kunt je merkbeleving dus heel persoonlijk maken. Wij helpen je bij de beste aanpak voor je video advertising. We stellen realistische doelstellingen op en gaan voor de meest doeltreffende advertising campagne. Op de juiste platformen, voor de juiste personen: jouw doelgroep.

Vele mogelijkheden van video advertenties

Video advertising is het plaatsen van video ads voor, tijdens of na online video’s. En tussen content op een website. Video ads zijn op verschillende kanalen in te zetten. Zo is YouTube een grote bekende. Maar ook Facebook en Instagram zijn vaak goede opties voor je merk. Ook is er online tv kijken, waarbij zogenoemde pre-rolls, mid-rolls en after-post-rolls tot je mogelijkheden behoren. Je video wordt dan voor, tijdens of na een programma getoond.

Omdat er goed te sturen valt op bereik, worden video ads veel ingezet voor branding. Met online video adverteren vergroten we je naamsbekendheid. Maar er is ook steeds meer mogelijk met call to actions en ‘in-market doelgroeptargeting’, waardoor er ook goed te sturen valt op performance. Concrete prestaties dus.

Een bureau voor video adverteren inschakelen?

Slim! Als bureau voor video adverteren nemen wij je alles uit handen. Op basis van onze jarenlange ervaring weten we wat goed werkt. Samen maken we de beste keuzes voor je video’s. We hebben goede contacten met video-bureaus, voor creatie. En veel expertise in het opzetten van video ads, ook via programmatic advertising. Jij bent dus zeker van het beste resultaat uit je video advertising.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op