Native advertising

Volledig aansluiten bij je doelgroep en toch opvallen

Native advertising, ook wel bekend als branded content, is een vorm van adverteren die niet overkomt als adverteren. ‘Verborgen’ adverteren dus eigenlijk, omdat de content lijkt op die van het platform zelf. Er zijn veel mogelijkheden bij native advertising. Wij onderzoeken graag voor je welke platformen voor jouw organisatie interessant zijn, en helpen je om met deze ‘verborgen’ advertenties gezien te worden.

Zo min mogelijk ergernis bij je doelgroep

Steeds meer mensen ergeren zich aan advertenties. En lijken ze meer en meer te negeren. Bannerblindheid wordt dat ook wel genoemd. Met native advertising voorkom je dit. En ook adblockers zijn hiermee te omzeilen. Want hoewel vermeld wordt dat het om een advertentie of gesponsorde content gaat, ervaart de lezer dit niet heel duidelijk. Deze content wordt vaak niet als storend ervaren, omdat je aanbod relevant en interessant is. Wanneer je de lezer weet te boeien, zorg je met native advertising voor een grotere engagement dan bij andere advertentievormen.

Native advertising werkt

Valt het dan wel voldoende op, zo’n verborgen advertentie? Zeker weten! Juist. Omdat we meer advertentie-moe zijn geworden en banneradvertenties steeds vaker worden genegeerd, liggen er veel kansen. Nieuwe mogelijkheden dus, om ook de steeds kritischer wordende consument te bereiken. We realiseren meetbaar meer effect dan bij andere advertentiesoorten. Native advertising groeit. Met programmatic advertising des te meer.

Samenwerken met Wind Mee als native advertising agency?

Er valt veel te halen uit native content advertising. Wil je hierin als organisatie graag begeleid worden? Of gewoon eens horen hoe wij jou als native advertising agency kunnen ondersteunen? Of wat native advertenties doen voor je online resultaten? Maak een vrijblijvende afspraak.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op