Online marketing trainingen

Wind-Mee-Online-Marketing-Training

Trainingen voor jouw interne online marketing team

Veel bedrijven zien steeds meer het belang in van marketing en hebben daarom een interne marketingafdeling opgezet. Wij geven online marketing trainingen om de kennis van jouw werknemers bij te spijkeren. Bij Wind Mee worden we enorm enthousiast van de gedrevenheid van marketeers en krijgen we er energie van om onze expertise te delen.

Gespecialiseerde online marketing trainingen

Wind Mee heeft alle online marketing specialismen in huis. Daardoor bieden we trainingen aan waarbij we dieper ingaan op de verschillende onderwerpen van online marketing. Hierbij kan er een mix gemaakt worden van verschillende specialismen, maar is het ook mogelijk om een uitgebreide training in één specialisme te krijgen. Binnen no-time heb je een team vol online marketing specialisten.
Wind Mee Strategie en Planning

Training van online marketing experts

De trainingen worden gegeven door experts binnen online marketing. Elke dag maken ze de merken van onze klanten sterker, maar ze leren je ook graag hoe jij dat voor jouw merk kunt doen. Onze experts kijken naar het kennisniveau van de trainees en passen de trainingen daarop aan. Hierdoor zijn de trainingen makkelijk en leuk om te volgen.

Jouw merk als trainingscasus

Om de trainees houvast te bieden tijdens de online marketing trainingen gebruiken we jouw eigen merk als casus. Doordat jouw werknemers al bekend zijn met het merk, biedt dit herkenning en begrip. Op deze manier maken we het makkelijker om de kennis tot je te nemen. Daarnaast geeft het meteen inzichten om aan de start te gaan voor jouw merk. We wakkeren graag de online marketing ambities van jouw werknemers aan.

PART OF

ZUIVER