CONSULTANCY EN ADVIES

Wind-Mee-Digital-Agency

Consultancy en advies op maat

Wij kennen het medialandschap als geen ander. Deze informatie delen we dan ook al te graag met ons klant. Omdat we hier trots op zijn! We vertalen de nieuwste trends rondom marketing naar creatieve plannen en strategieën voor onze klant. Uiteraard nemen we je mee in onze overwegingen en bieden we jou inzicht in onze werkzaamheden. Onze media consultants zijn verantwoordelijk voor het maken van creatieve mediavoorstellen. Voor elk mediumtype, voor elk budget en elke branche.

Van doel naar creatief plan

Onze consultants gaan na welke mediumtypes het beste bij jouw merk passen en hier geven zij advies over. Denk hierbij aan radio, televisie, buitenreclame en natuurlijke online! Zij geven advies over de juiste mediamix die aansluit op jouw doelen. Met ons team van campagnemanagers, planners en marketeers voeren we de strategieën uit. Onze consultants bewaken het project en zullen het voornaamste contact zijn met de klant. Kom je er even niet uit? Dan denken wij met je mee.

Wind Mee Strategie en Planning
Wind-Mee-Online-Rotterdam

Persoonlijke benadering

Wij houden graag nauw contact met onze klant. Zo kunnen we makkelijk schakelen en blijft iedereen up-to-date over wat er speelt in het project. Wij pakken het graag op en bellen altijd liever even om onze strategieën en ideeën door te nemen. Proactief en accuraat. Daar gaat het bij ons om. Toch liever face-to-face? Je bent altijd bij ons welkom.

Wij gaan met de Wind Mee, jij ook?

Houd je het toch liever in-house of huur je een externe partij in? Dan nemen we ook dit deel mee in onze creatieve strategie. We zijn immers partners en werken gezamenlijk aan één doel. Door hierover mee te denken, kunnen we ook onze klant beter adviseren tijdens het project. Op deze manier staan onze neuzen dezelfde kant op en gaan we allemaal met de Wind Mee!

PART OF

ZUIVER