Marketplaces en platforms

Wind Mee Vacature SEA Specialist

Online marketing in marketplaces

Marketplaces zijn booming. Ze bieden enorm veel potentie binnen e-commerce. Door je producten op een andere plek dan je webshop aan te bieden bereik je meer potentiële klanten. Toch is het inzetten van marketplaces & platforming niet geheid een succes. Wij zetten online marketing slim in binnen marketplaces om jouw bereik te vergroten.

Amazon, Bol.com en andere platforms

De twee grootste en bekendste marketplaces van Nederland zijn Bol.com en Amazon. Daarnaast zijn er nog veel meer platforms die interessant kunnen zijn. Wij gaan na welke marktplaatsen het beste bij jouw producten aansluiten. Hierdoor zal je de juiste klanten bereiken en haal je het meeste uit jouw productplaatsing bij een marketplace.
Wind Mee Online marketing Telefoon

Unieke algoritmes van marketplaces

Net als zoekmachines gebruiken deze marketplaces hun eigen algoritme. Hiermee wordt bepaald hoe hoog producten worden weergegeven. Door onze online marketing kennis én marketplaces kennis te combineren zorgen we ervoor dat jouw producten zichtbaar worden. Dat wil zeggen: meer zichtbaarheid en meer conversie. Echt met de wind mee dus.

Adverteren op marktplaatsen

De unieke algoritmes zijn ook te omzeilen door gebruik te maken van advertenties. Door betaalde advertenties te plaatsen verhoog je de zichtbaarheid van je producten. Wij adverteren gericht om ervoor te zorgen dat je relevant verkeer krijgt richting jouw producten. Je ontvangt alleen geïnteresseerde bezoekers, wat de kans op conversie sterk vergroot.

PART OF

ZUIVER