MARKETING AUTOMATION (E-MAIL MARKETING)

Wind-Mee-Online-Marketing-Tablet

Meer conversie en kwalitatieve leads

Verstuur persoonlijke e-mails op het juiste moment en met de juiste content. Op deze manier stuur je aan op conversie en zorg je ervoor dat e-mail een belangrijk omzetkanaal wordt. Marketing automation is een effectieve vorm van remarketing met als doel nieuwe klanten te werven of bestaande klanten te overtuigen.

Effectieve e-mail marketingstrategie

Onze ervaren specialisten helpen bij het opzetten van een e-mail marketing strategie of het optimaliseren en uitbreiden van de bestaande strategie. Hierbij staan de doelstellingen van jouw bedrijf voorop. In deze strategie wordt er ook gekeken naar de doelgroep en hoe we deze het beste kunnen bereiken. Op deze manier kunnen we de juiste boodschap op het juiste moment in de customer journey inzetten. Door middel van marketing automation en automatische campagnes effectief in te richten behalen we de beste resultaten met minimale inspanningen.
Wind Mee Online marketing Telefoon
Wind-Mee-Online-Rotterdam-Pand

Gepersonaliseerde mailings

Iedere (potentiële) klant is uniek en dat vraagt om een gepersonaliseerde e-mail flow. Met behulp van marketing automation wordt er nog efficiënter, gerichter en slimmer gecommuniceerd met de doelgroep. Door de content van de mailings steeds persoonlijker af te stemmen op basis van het profiel van de klant behalen we maximaal resultaat voor jouw merk.

Voordelen van marketing automation

E-mail marketing is een krachtig promotiekanaal en een effectieve vorm van remarketing. Uit cijfers blijkt dat e-mail marketing de hoogste Return on Investment (ROI) genereert van alle marketingtools. Daarnaast zijn de resultaten van e-mail marketing goed meetbaar, waardoor met behulp van A/B testen kan worden gemeten welke content het beste presteert. Een effectieve e-mail marketingstrategie behaalt doelstellingen zoals een stijging in websitebezoekers, klantloyaliteit, naamsbekendheid en product overweging.

PART OF

ZUIVER