E-COMMERCE MARKETING

Wind-Mee-Online-Ecommerce-Marketing

Online marketing voor webshops

Een webshop heeft een andere insteek dan een website. Het ultieme doel is het behalen van zo veel mogelijk converterende bezoekers. Om dat te bereiken is het belangrijk om een duidelijk strijdplan te bepalen. Wij zorgen ervoor dat je met een e-commerce strategie de juist weg inslaat.

Positioneren in de huidige e-commerce markt

Als webshop dien je je goed te positioneren in de e-commerce markt. Wij bepalen de huidige positionering van je merk om er zo achter te komen of je de juiste richting op waait. Dat doen we onder meer aan de hand van een doelgroepanalyse en concurrentieanalyse. We kijken daarbij niet alleen naar de huidige positionering, maar ook naar de kansen. Die willen we voor jouw werk benutten. Wij schaven de e-commerce strategie bij waar nodig om de wind in de rug te krijgen.
Wind Mee Online marketing Telefoon
Wind-Mee-Online-Marketing-Rotterdam

Een feilloze e-commerce strategie

Onze expertise in e-commerce biedt jou een grote voorsprong. Wij weten wat klanten verwachten van webshops en spelen daarop in. Door in de e-commerce strategie raakvlakken te bieden binnen elke stap van de customer journey is deze feilloos in te zetten.

Branding bij e-commerce marketing

Er bestaan meer dan 60.000 webshops in Nederland en dat maakt het belangrijk om je als merk te onderscheiden. Wij denken daarin met je mee. Zo bouwen we brand value voor jouw merk. Met branding vertel je wat je drijfveren, waarden en persoonlijke eigenschappen zijn. Je laat zien waarom jouw merk uniek is. Branding is onmisbaar bij e-commerce marketing. Een goede branding sterkt jouw e-commerce strategie namelijk aan. Samen stralen ze jouw merk uit. Wij zorgen ervoor dat deze uitstraling aansluit bij je strategie.

PART OF

ZUIVER