CONTENT MARKETING

Wind-Mee-Online-Content-Marketing

Meer vindbaarheid, meer verkeer, meer klanten

De kracht van content marketing is het effectief overbrengen van informatie. Het kan een essentiële bijdrage leveren aan bedrijfsdoelstellingen en de naamsbekendheid van je bedrijf. Het biedt verdieping aan een vluchtig medium, voor de klant die zich eerst wil inlezen. Je biedt waardevolle informatie die ze overtuigt tot aankoop over te gaan. Met een effectieve content marketingstrategie behalen we maximaal resultaat.

Klanten binden met content marketing

Met content marketing voorzie je klanten op een aantrekkelijke manier van relevante informatie. Het doel is om klanten aan te trekken, te informeren en te binden aan je merk. Met de juiste content en middelen ontzorgen we je volledig. Van het schrijven van webteksten en landingspagina’s tot aan het ontwikkelen van e-books en videocontent. Door relevante en aantrekkelijke informatie te binden zullen bezoekers je als een autoriteit gaan zien en blijven terugkeren.
Wind Mee Online marketing Telefoon
Wind-Mee-Content-Marketing-Online

Content marketingstrategie

Ieder merk is uniek, daarom leveren we geen standaard werk maar maatwerk. Aan de hand van je communicatiedoelstellingen wordt een effectieve content marketingstrategie opgezet. Een onderdeel hiervan is een zoekwoordenonderzoek, waarmee relevante zoekwoorden worden bepaald. Deze worden gecategoriseerd om ze te koppelen aan de fases in de customer journey. De strategie vormt de basis voor de contentcreatie. Met een strategie op maat, waarbij rekening wordt gehouden met doelgroep en het platform, behalen we maximaal resultaat in de organische zoekresultaten.

SEO geoptimaliseerde content

Aan de hand van de strategie gaan we aan de slag met het creëren van content. Bij het schrijven van content houden we rekening met Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie worden hogere posities binnen Google behaald. Door teksten voor de zoekmachines en de doelgroep te schrijven bereiken we een betere online vindbaarheid voor je website.

Content audit

Naast het schrijven van verse nieuwe content, is het optimaliseren van bestaande content een quick win om snel je Google rankings te verhogen voor meer traffic. Op basis van een data-driven content audit kunnen we de huidige content analyseren. Aan de hand van actuele zoektrends worden kansen optimaal benut. We analyseren bestaande en concurrerende content op relevante zoektermen en brengen veranderingen in kaart. Vervolgens verbeteren we de content en optimaliseren we de teksten. Hierbij letten we op de tone of voice, vindbaarheid en conversieratio. Na verloop van tijd evalueren we de resultaten. We leveren altijd informatieve, relevante en conversiegerichte artikelen voor je doelgroep.

PART OF

ZUIVER