MEDIAPLANNING
EN -INKOOP

EFFECTIEF ADVERTEREN ONDER DE DOELGROEP

Haal meer uit je marketingbudget met onze online mediaplanning en media-inkoop. Want bij Wind Mee vertalen we jouw marketing- en communicatiedoelstellingen naar concrete mediadoelstellingen. Onze mediaplanners weten als geen ander hoe ze online mediakanalen succesvol inzetten. Dat levert je een conversiegedreven mediaplan op dat de doelgroep overtuigt.

Advertenties

De juiste advertentie, op de juiste plaats, voor het juiste budget. Dat is ons doel bij het inkopen van advertenties. Of dat nou op een zoekmachine, social media kanaal of website is. Wij regelen het wel voor je en vinden een passende strategie voor je merk. Zonder dat je te veel betaalt natuurlijk, want daar heeft niemand zin in.

Influencers

Is jouw doel een grotere naamsbekendheid? Met ons brede influencer netwerk zorgen we ervoor dat jouw merk een grote doelgroep bereikt. Wij regelen de gehele samenwerking en zetten de influencer campagne voor je op. Hoef jij je geen zorgen te maken of contacten te leggen. Dat doen wij wel.

Backlinks

Door backlinks aan te schaffen voor je website rij je plankgas op de linkerbaan naar een grotere organische vindbaarheid. Laten wij daar nou betrouwbare partners voor hebben. Wij kopen de backlinks scherp aan, creëren de content en zorgen voor plaatsingen op relevante websites. Allemaal zodat jij kwalitatieve backlinks naar je website toe krijgt.

MEDIAPLANNING
EN -INKOOP SUCCESFORMULE

Onze experts hebben alle kennis in huis om doelstellingen te vertalen naar een online strategie, met de inzet van de juiste mediakanalen. Van social media tot display en van Google AdWords tot influencers. De meest geschikte media-inzet bepalen we op basis van kennis en ervaring én op basis van data uit eerdere succesvolle campagnes. En met onze slimme media-inkoop zorgen we ervoor dat elk medium op de juiste manier en op het juiste moment komt – voor maximaal bereik en rendement.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

RESULTAATGERICHT EN MAXIMAAL RENDEMENT

Bij online media zijn resultaten goed meetbaar. Dat stelt ons in staat om campagnes continu bij te sturen voor maximale effectiviteit. Voor een groot bereik mikken we met precisie op de doelgroep. Kijk, met zo’n optimale media-inzet haal je geheid de doelstellingen. Voilà, daar heb je het geheim om als adverteerder écht op een beslissende voorsprong te komen.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op