Marketplaces
en platforms

ONLINE MARKETING OP MARKETPLACES

Marketplaces zijn booming. Daar zit zo enorm veel potentie voor e-commerce. Want je producten aanbieden op een andere plek dan je eigen webshop zorgt simpelweg voor een nog groter bereik bij potentiële klanten. Maar let op, want het inzetten van online marketplaces & platforming is geen gegarandeerd succes. Daarom zet Wind Mee Digital Agency online marketing slim in om jouw bereik binnen marketplaces te vergroten.

Platforms om in te zetten

Bol.com

De meest bekende, meest gebruikte en met het meeste potentie in Nederland. Wind Mee helpt je bij het strategisch inzetten van Bol.com voor je producten.

Amazon

Amazon Nederland wordt steeds groter en heeft zich in het eerste jaar al uitgegroeid tot 2e platform van Nederland. Onmisbaar in jouw strategie en wij ondersteunen je daarbij.

ANDERE PLATFORMS

Vergis je niet… er zijn genoeg platforms die voor jou misschien veel interessanter zijn. Daarom gaan wij eerst na welke marktplaatsen het beste bij jouw producten aansluiten.

Interesse in een Samenwerking?

Benieuwd hoe platforms jouw merk kunnen bijstaan? Neem contact met ons op!

UNIEKE ALGORITMES VAN ONLINE MARKETPLACES

Net als zoekmachines gebruikt elke marketplace z’n eigen algoritme. Die formule bepaalt hoe hoog een producten komt te staan. Met al hun online marketingkennis zorgen onze wizards dat jouw producten zichtbaar worden. En meer zichtbaarheid op de juiste plek betekent ook meer conversie. Zo kom je als adverteerder op voorsprong.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

ADVERTEREN OP MARKTPLAATSEN

Je kunt zo’n algoritme ook omzeilen. Dan verhoog je de zichtbaarheid met betaalde advertenties. Wind Mee zorgt ervoor dat je heel gericht adverteert binnen een specifieke marketplace. Dat levert je geïnteresseerde bezoekers op naar jouw producten. Die relevante traffic vergroot de kans op conversie enorm.

Bezoek ons

Contactgegevens

Get in touch!