Gratis seo scan

Wil je weten hoe jouw website of webshop scoort in zoekmachines ten opzichte van concurrenten? En wil je meer organisch en kwalitatief verkeer en scoren op relevante zoekwoorden? Vraag een gratis en vrijblijvende SEO scan (t.w.v. €250,-) aan. Ontvang concrete actiepunten waarmee je de vindbaarheid van jouw website of webshop verbetert in zoekmachines als Google en Bing. Zo bouw je aan een ijzersterke SEO-strategie en weten wij waar onze toegevoegde waarde kan liggen.

Inhoud SEO scan

Onze SEO-specialisten weten als geen ander hoe je de vindbaarheid van jouw organisatie kunt verbeteren. Tijdens onze gratis SEO scan gaan we daarnaar op zoek en onderzoeken we de volgende punten.

 • Zoekwoorden
  Niet geheel onbelangrijk: op welke zoekwoorden scoor je op dit moment? En welke zoekwoorden staan er in de top 10 en in de top 3 van de zoekresultaten in Google? We gaan op zoek naar de best scorende zoekwoorden voor jouw site.
 • Technische SEO
  Een goede website bevat niet alleen goede content, maar zit ook technisch goed in elkaar. Met de SEO scan kom je erachter hoe gezond jouw website technisch gezien is.
 • Domeinautoriteit
  Wat is de domeinautoriteit van jouw website of webshop en hoe verhoudt deze zich tot concurrenten?
 • Aantal verwijzende domeinen en backlinks
  Onze specialisten onderzoeken hoeveel verwijzende domeinen en backlinks jouw website of webshop heeft. Daarnaast wordt nagegaan hoeveel hiervan potentieel spamlinks zijn.
 • Drie concrete verbeterpunten
  Samen met ons een sterke SEO-strategie opbouwen? Uit deze gratis scan komen drie concrete verbeterpunten voor jouw organisatie. Natuurlijk staan wij voor je klaar om hierbij te ondersteunen.

Vraag een gratis SEO scan aan

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op