WEB ANALYTICS

Wind-Mee-Online-Team

Data maakt jouw merk succesvol

Een succesvolle online marketing strategie begint bij het verkrijgen van de juiste data. Met deze data kunnen we inzichten krijgen in wat er speelt op jouw website, waar jouw doelgroep in geïnteresseerd is en welke pagina’s hoog of laag scoren. Deze web analytics zijn belangrijk voor het optimaliseren van een website om deze zo gebruiksvriendelijk te maken voor je doelgroep. Tegelijkertijd kunnen we op deze manier gemakkelijk interessante content tonen.

Web analytics op basis van jouw website

Web analytics brengen duidelijk in beeld wat er allemaal speelt op jouw website. Dat is handig, want zo weten onze online marketeers hoe zij pagina’s kunnen optimaliseren die het goed of slecht doen. Wij optimaliseren deze pagina’s aan de hand van de data en delen deze uiteraard ook met onze klant. Zodat ook jij op de hoogte bent van de successen van jouw website.
Wind Mee online marketing Home Kantoor

Strategisch inspelen op verkregen data

Zodra we inzicht hebben in de data van een website, gaat ons online team hard aan de slag met het optimaliseren. Hier is eerst een strategie voor nodig en deze verschilt weer per merk en doelgroep. Het resultaat hiervan is een unieke en doelgericht strategie die aansluit op de doelstellingen van jouw merk. Op die manier kunnen we met data nagaan wat jouw website nodig heeft om deze doelstellingen te behalen. Wij gebruiken handige tools, zoals Google Analytics, Google Search Console en SEMrush, om inzicht te krijgen in deze data.

Van web analytics naar rapportage

Deze berg aan data en informatie wordt natuurlijk gefilterd. Wat onze klant ziet is een rapportage in de vorm van een presentatie of dynamisch dashboard. Hier kun je gemakkelijk inzicht krijgen in de analytics zonder er veel voor te hoeven doen. Wij vertalen data naar duidelijke taal en zorgen ervoor dat jij begrijpt wat er speelt achter de schermen. In elk bedrijf is er data beschikbaar. Ons online team haalt belangrijke conclusies uit je data en zorgt voor nieuwe inzichten en kansen.

PART OF

ZUIVER