TAG MANAGEMENT

Wind-Mee-Online-Bureau-Rotterdam

Zelf beheren van marketingtags

Google Tag Manager (GTM) is een Google tool voor het beheren en implementeren van marketingtags zonder de code te wijzigen. Als online marketeer of ondernemer zonder kennis van de techniek achter een website ben je afhankelijk van de web developer. Hierdoor kunnen veranderingen vaak niet snel doorgevoerd worden. Met GTM is dit verleden tijd.

Snel inspelen op trends met tag management

Online marketing staat nooit stil. Ieder moment ontstaan er nieuwe trends en ontwikkelingen. Daarom is snel schakelen van essentieel belang. Met Google Tag Manager ben je niet meer afhankelijk van webdevelopers voor het plaatsen van codes, maar heb je het beheer over de marketing zelf in de hand. Wij staan je bij met tag management, zodat de online marketing snel en makkelijk beheerd wordt.
Wind Mee online marketing Home Kantoor

Onafhankelijk van developers

Met Google Tag Manager kun je zonder de hulp van een webdeveloper verschillende codes en tags beheren. In plaats van tags rechtstreeks in de broncode van de website te coderen, hoef je met GTM slechts eenmalig de GTM code te installeren. Na de installatie ben je niet meer afhankelijk van de webdeveloper voor het plaatsen van codes en tracking pixels in de website.

Google Tag Manager implementatie

Onze experts implementeren Google Tag Manager op je website en zorgen voor de juiste inrichting van je container. We installeren handige scripts die onder andere de scroll-diepte, button-clicks, formulieren, javascript errors en andere belangrijke zaken meten. Daarnaast is het eenvoudig te koppelen aan andere Google tools zoals Google Analytics en Google Ads, maar ook aan andere tools zoals Hubspot en Hotjar.

PART OF

ZUIVER