DASHBOARDING

Wind-Mee-Online-Zuiver

Data in kaart met dashboarding

Door middel van dashboarding breng je de juiste data in kaart in een overzichtelijk dashboard. Wij geven je snel overzicht in de samenhang van alle beschikbare data. Vanuit verschillende soorten data werken wij naar de optimale resultaten voor onze klanten. Data loont.

Handige in-house tools

Wind Mee heeft een aantal handige in-house tools ontwikkeld die inzicht bieden in je website en campagnes. Zo biedt IDEM aanbevelingen op basis van real-time bevindingen in jouw data. Onze tools zijn handig in gebruik en geven alle resultaten weer. Met Wind Mee sla je daarom altijd de goede richting in.
Wind Mee Strategie en Planning
Wind-Mee-Online-Rotterdam-Pand

Dashboarding maakt je campagne inzichtelijk

Het uitvoeren van een campagne kan veel verschillende data bieden. Wij vinden het belangrijk om alleen de data die belangrijk is voor het behalen van jouw resultaten inzichtelijk te maken. Met onze tools kunnen we de specifieke campagnedata door middel van dashboarding weergeven. Onze experts trekken hier conclusies uit en sturen de campagne bij voor optimale resultaten.

Google Datastudio

Naast onze eigen tools gebruiken we ook andere dashboards om aan de benodigde data te komen. Met Google Datastudio maken we gebruik van een overzichtelijk dashboard die meteen de juiste KPI’s toont. Door dashboarding goed in te zetten bouwen we dashboards op maat die alle KPI’s presenteren. We combineren alles in één overzicht, zodat we duidelijke conclusies kunnen trekken. Ook van jouw campagne of website.

PART OF

ZUIVER