CONVERSIE OPTIMALISATIE

Wind-Mee-Online-Rotterdam-Mobiel

Conversie verhogen met conversie optimalisatie

Veel bezoekers, maar weinig bestellingen? Wij helpen om de conversie te verhogen door de website, funnel en content te optimaliseren. In samenwerking met onze in-house developers kijken we hoe we jouw webshop kunnen verbeteren en gebruiksvriendelijker kunnen maken. Je haalt meer uit je bestaande bezoekers door je op conversie optimalisatie te richten. En wij zorgen ervoor dat je met de wind mee waait.

A/B testen voor betere prestaties

Binnen conversie optimalisatie gebruiken we A/B testen om de website beter te laten presteren. Onze CRO specialisten vormen hypotheses en testen deze uit om te zien wat meer bestellingen oplevert. We gaan datagedreven te werk om aantoonbaar met kleine stapjes meer uit je webshop te halen.
Wind Mee online marketing Home Kantoor
Wind-Mee-Online-Marketing-Rotterdam

Inzicht in surfgedrag van bezoekers

We meten hoe bezoekers zich gedragen op je website. Dit doen we door een virtuele laag over je website heen te leggen waarmee we bekijken hoe bezoekers zich door de site navigeren, klikken, scrollen en bewegen. Dit geeft ons waardevolle data om de conversie mee te optimaliseren. Jij leert je bezoeker beter begrijpen en wij spelen hierop in.

Conversie optimalisatie en growth hacking

Bij Wind Mee maken we binnen onze growth hacking methode gebruik van snelle experimenten en lage investeringen. Dit doen we om op een effectieve manier een merk online te laten groeien. Door veel te testen en te leren van deze inkomende data wordt er snel duidelijk wat wel en niet werkt. We benutten alle groeikansen die we voor jouw merk tegenkomen om voor nog meer conversie optimalisatie te zorgen.

PART OF

ZUIVER