This content has been archived. It may no longer be relevant

CONSULTANCY
EN ADVIES

CONSULTANCY EN ADVIES OP MAAT

Bij Wind Mee kennen we het medialandschap als geen ander. Onze kennis delen we dan ook al te graag met jou in een doordacht media-advies. Want delen is vermenigvuldigen, je kent ‘m wel. Hoe dan? We vertalen de nieuwste marketingtrends naar creatieve plannen en strategieën. Uiteraard nemen we je mee in onze overwegingen en bieden we steeds inzicht in onze werkzaamheden. Dit onderdeel rust op de schouders van onze online mediaconsultants. Zij zijn verantwoordelijk voor het maken van creatieve voorstellen: voor elk medium, voor elk budget en elke branche.

VAN DOEL NAAR
CREATIEF PLAN

Onze mediaconsultants checken onvermoeibaar na welke media het beste bij jouw merk passen. Denk aan radio, televisie, buitenreclame en natuurlijke online! Zo krijg je tenminste media-advies dat aansluit op jouw doelen. Met ons team van campagnemanagers, planners en marketeers voeren we de strategie vervolgens uit. En de consultant bewaakt het project met militaire precisie.

Consultancy en advies Wind Mee

PERSOONLIJKE BENADERING

Nauw contact is cruciaal. Dat is makkelijk schakelen en zo blijft iedereen up-to-date over wat er allemaal speelt in het project. Wij pakken de boel graag op en bellen je liever even om de strategie en onze ideeën door te nemen. Accuraat en lekker proactief dus. Inderdaad, we houden graag de wind eronder. En weet: je bent altijd welkom voor een meeting face-to-face.

onze klanten

Bij Wind Mee werken we niet voor onze klanten, maar met onze klanten. En daarmee maken we kleine merken groot. Jouw merk binnenkort ook hier?

WIJ GAAN MET DE WIND MEE, JIJ OOK?

Bepaal je liever zelf welke online media je inzet? Of ben je gewend om een externe partij in te huren voor een mediaconsult? Geen probleem, dan gebruiken we gewoon die input voor onze creatieve strategie. Kijk, want daar zijn we partners voor. Allemaal werken we hier aan hetzelfde doel: jouw online succes.

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op