Novashops

Facts & Figures

Resultaat

Besparing kosten op Google Ads. Van 100% SEA naar 50% organic met een verdubbeling van de omzet, sterke verhoging van zowel paid als organische bezoekers

Duur campagne

5 jaar, doorlopend

Middel/medium

SEA, content marketing, social media marketing, social advertising en SEO

Nauwe samenwerking met Novashops

Al meer dan 5 jaar lang werken we nauw samen met Novashops. In samenwerking met Modern Minds blijven we de website optimaliseren en verbeteren. We werken direct samen met het interne marketingteam van Novashops. Wind Mee pakt daarbij de strategische content marketing en social media marketing op en voert SEA en SEO uit. We staan Novashops het hele jaar bij met kleine en grote projecten, zoals onder meer het opzetten van organische campagnes, het redesign van de website en het bijsturen van Google Ads.

Wind Mee heeft verschillende marketingactiviteiten uitgevoerd waaronder het optimaliseren van de conversie, het schrijven van SEO-geoptimaliseerde content op de website, blogs en recepten, overname van Google Ads, het opzetten van SEA via Bing Ads, Facebookmarketing en het opzetten en inrichten van al hun social mediakanalen.

Strategische en tactische begeleiding

NovaShops is een marktleider op het gebied van diëten, met name gericht op het proteïne dieet. Als Wind Mee hebben wij deze groei bijgestaan door steeds opnieuw bij te sturen aan de strategieën en tactieken en deze ook uit te voeren. De samenwerking heeft gezorgd voor een gezonde marketingmix: 50% online adverteren (Google Ads & Facebook Ads) en 50% organische resultaten. Wij bij Wind Mee kijken uit naar een verdere samenwerking met het interne marketingteam van Novashops. Als strategisch sparringspartner kijken we uit naar verdere resultaten die Novashops zal behalen door zich nog beter te positioneren op de markt.

Reactie Rotterdam Partners

Renate van Roosmalen

“Wind Mee is een betrouwbare, deskundige en klantgerichte partij. Hun dashboard maakt het heel eenvoudig om de resultaten in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen. In de campagnes die ik met ze heb gedraaid, hebben ze zich bewezen als een flexibele, oplossingsgericht partner, altijd bereid om even te sparren of aanvullend advies te geven. Met bonuspunten voor de persoonlijke aandacht en heldere communicatie.”

Join the revolution

Zuiver Media, Wind Mee en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor offline en online campagnes voor onze klanten. Door de intense samenwerking tussen de agencies ontwikkelen we crossmediale plannen om je merk écht te versterken. Zo kunnen we garanderen dat jouw marketing altijd kan worden uitgebreid.

Ook benieuwd geraakt naar wat Wind Mee kan betekenen voor jouw merk? Neem contact met ons op, dan komen we graag met een plan dat aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

Cases

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan