Moeke Mooren

Facts & Figures

Resultaat

35% meer bezoekers in de eerste maand na livegang van de website

Duur campagne

3 maanden

Middel/medium

Content marketing & SEO

Geoptimaliseerde website met unieke uitstraling

Wie de website van Moeke Mooren bezoekt, wordt direct meegenomen in het verhaal van dit familiebedrijf. Dat is precies wat de nieuwe website van Moeke Mooren wil uitstralen. Het resultaat is een vernieuwde website die de doelgroep aanspreekt met volledige SEO-optimalisatie voor een hoge online vindbaarheid in Google. Dit leverde in de eerste maand na livegang al 35% meer bezoekers op.

Voor dit project werkte Wind Mee samen met Modern Minds, waarbij zij de website hebben ontwikkeld en wij de contentcreatie volledig hebben verzorgd. Dankzij een goede samenwerking is er nu een website ontwikkeld die voor goede organische resultaten zorgt.

Een online belevenis voor Moeke Mooren

Het vraagstuk van de klant was om een nieuwe website te ontwikkelen en de volledige site content te schrijven. Wind Mee heeft de gehele website content geoptimaliseerd geschreven, waardoor deze nu online goed vindbaar is.  Alle content is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

Moeke Mooren is de grootste vrijetijdsaanbieder van Appeltern. Met een 4-sterrenhotel, restaurant, escaperoom, bowlingbaan en nog veel meer. Hier komen bezoekers naartoe voor een onvergetelijke ervaring. Nu begint de belevenis van de bezoeker al bij de website. Wind Mee heeft de offline beleving nu doorgezet naar een unieke online beleving, wat ervoor heeft gezorgd dat de website een stuk vaker wordt bezocht.

Reactie Rotterdam Partners

Renate van Roosmalen

“Wind Mee is een betrouwbare, deskundige en klantgerichte partij. Hun dashboard maakt het heel eenvoudig om de resultaten in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen. In de campagnes die ik met ze heb gedraaid, hebben ze zich bewezen als een flexibele, oplossingsgericht partner, altijd bereid om even te sparren of aanvullend advies te geven. Met bonuspunten voor de persoonlijke aandacht en heldere communicatie.”

Join the revolution

Zuiver Media, Wind Mee en Modern Minds zijn onderdeel van Zuiver Group. Samen zorgen wij voor offline en online campagnes voor onze klanten. Door de intense samenwerking tussen de agencies ontwikkelen we crossmediale plannen om je merk écht te versterken. Zo kunnen we garanderen dat jouw marketing altijd kan worden uitgebreid.

Ook benieuwd geraakt naar wat Wind Mee kan betekenen voor jouw merk? Neem contact met ons op, dan komen we graag met een plan dat aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

Cases

Vorige
Volgende

Bezoek ons

Contactgegevens

Neem contact op